Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Incarcator nillkin Nillkin Mini Wireless Charger

Cod : 5352737
compara...
Descriere

QI inductiv încărcător Mini Nillkin Incarcator rapid 10W Inducerea încărcător Nillkin Mini fără fir încărcător rapid este un produs de cea mai înaltă calitate, păstrată într-o dimensiune foarte compactă. Încărcător wireless oferă încărcare rapidă 10W, translațională ilustru încărcător rapid Tehnologie fără fir. Diametrul produsului Nillkin este de numai 70 mm, iar grosimea sa este de 10 mm. Este un companion de călătorie indispensabil, și după sosirea la locul desemnat, forma confortabil umple golurile bateriei. Pentru a alimenta QI de inducție încărcător trebuie să se doteze cu mufa de alimentare (încărcător AC), curentul de ieșire 2A / 1.7A sau 5V / 9V. Instalat în chip dispozitiv inteligent oferă siguranță și calitatea acestuia performanță. Cu condiția ca dispozitivul de încărcare Nillkin acceptabil, este de 6 mm. În cazul în care sarcina rutier între încărcătorul și dispozitivul de încărcare va fi dăunătoare (de metal) sau a termina procesul de încărcare va fi întrerupt, atunci încărcătorul intră în modul sleep. Acest semnal este flicker frontal cu LED-uri, care în mod natural ar trebui să ilumineze o culoare albastră. Repere Produs: Produsul original al Nillkin Cod: MC029 Baterie Tip încărcător: inducție (fără fir) Design-pad < / br> parametri de intrare: 9V / 1.7A, 5V / 2A Compatibil cu orice dispozitiv cu un certificat QI Compact iesire: 10W MAX Greutate: 50g dimensiuni: 70 x 70 x 10 mm , distanța de transmisie de încărcare: 6mm Conservarea Energiei: 80% Lungimea uplink: 1.2m ambalate în cutie de către producător Nillkin este un brand recunoscut la nivel mondial, dedicat productiei de accesorii GSM din 2009. Scopul principal al companiei încă de la începuturile sale, a fost o inovație. Nillkin întâlni întotdeauna așteptările utilizatorilor, perfect pentru a face față noilor probleme, eliminând un alt obstacol pentru a asigura cel mai înalt produs de calitate. Ca urmare a acțiunilor lor, Brand Nillkin, au adunat mulți susținători din întreaga lume care vorbesc despre fabricant în superlative, folosind produsele lor inovatoare.

Specificatii
EAN 6902048155459
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.