Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

1131089

Cod : 1131089
compara...
Descriere

& # 13;  & # 13;  Acum, în bătălii uriașe cu Hyrule Warriors puteți lua parte la excursie. Mai mult decât atât, există o nouă capacitate de a comuta cu ușurință între patru caractere și comenzi pentru a le eliberează pe câmpul de luptă, jucând cinci personaje noi și familiar cu două etaje exclusive. & # 13;  & # 13;  & # 13;  Principalele caracteristici: & # 13;  Modul Legend (legendar) va retrăi elemente din diferite puncte ale istoriei seriei The Legend of Zelda. Jucătorii vor putea să se ocupe de zeci de inamici, încă o dată retrăiesc evenimentele din jocurile clasice, de data aceasta în stilul seria „Warriors“, care prin Tecmo Koei & # 13.;  În Hyrule Warriors: Legends pot găsi două povestiri exclusive noi: joc cu patru epilog bazat pe The Legend of Zelda: Wind Waker, și este format din cinci capitole ale poveștii Linkle & # 13;.  Linkle nu este singurul personaj nou din seria - va debuta în joc Toon Link, Tetra și Daphnes King of Wind Waker joc și craniu Kid de la The Legend of Zelda: Masca lui Majora & # 13;.  O altă caracteristică nouă este modul meu Fairy ( „zâna mea“). Datorită modului Adventure (modul Adventure) va apărea în zâne, nivelul care poate fi crescută, în scopul de a obține beneficii suplimentare în bătălii în toate modurile & # 13.;  Indiferent de consola familia de joc Nintendo 3DS în Hyrule Warriors: Legends, este plin de acțiune, atât pentru noi jucători și mâinile vechi. Noi deținătorii de console și Nintendo 3DS Nintendo 3DS XL Nou va fi capabil de a controla camera folosind C Stick și bucurați-vă de funcționarea eficientă a jocului, grație unui procesor mai puternic & # 13.;  & # 13;

Specificatii
Brand Nintendo
Cod producator NI3S31540
EAN 45496472047
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.