Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

1341445

Cod : 1341445
compara...
Descriere

Masina de spalat cu motor EcoSilence Disc ™: funcționare silențioasă și durabilitate, vă puteți baza pe & # 13; EcoSilence Disc ™:. motor liniștit energetic eficient și cu o durată de viață deosebit de lungă & # 13; varioPerfect ™ perfecțiune. ritmul tău: două butoane și două moduri de economisire, care vă permit să reducă consumul de energie (-50%) sau scurtarea timpului de spălare (până la -65%). Ele pot fi integrate în cele mai multe programe & # 13; Aquastop cu acțiune garanție pe viață ™:. Protecție împotriva inundațiilor Aquastop ™ este 100% în condiții de siguranță și 100% eficace. Bosch oferă garanție pe viață ei. Dacă există o scurgere, sistemul de tăiat imediat de pe apă și bloca mașina de spălat. În plus, sistemul este acoperit de asigurare - în cazul în care nu a funcționat, Bosch va acoperi costurile de reparații, de asemenea, vecinii & # 13; Operare ușoară și confortabilă prin buton și un ecran mare cu LED-uri & # 13;.. antivibrație ™ Design - relief special pe pereții laterali ai carcasei pentru a elimina vibrațiile care rezultă din spinul & # 13; & # 13; programare la sfârșitul spălării & # 13; cu programul până la sfârșitul spălării, până la 24 de ore, poți se bucură de o flexibilitate mai mare. Acesta vă permite să pre-determina sfârșitul programului de spălare. Datorită controlului electronic, timpul de spălare poate fi setat astfel încât rufele a fost gata pentru un anumit timp, de exemplu, după întoarcerea acasă & # 13;.. & # 13; ActiveWater & # 13; sistem de control automat pentru persoana de încărcare a mărfurilor în trei etape și să asigure utilizarea numai cantitatea necesară de apă și energie la sarcina. Tehnologia ActiveWater ™ economisește apă și reduce costurile de utilizare a mașinii de spălat & # 13; & # 13; Construcții, antivibrație & # 13; Noua construcție a peretelui lateral atrage nu numai atenția:. Sistemul prevede, de asemenea, o mai mare stabilitate și amortizarea vibrațiilor. izolare îmbunătățită, poate reduce nivelul de zgomot în timpul rotirii & # 13;. & # 13; Aquastop & # 13; furtun Aquastop constă dintr-un furtun de alimentare cu un perete dublu, supapa mecanică în și rata vizuală și hrana pentru animale. Apa se scurge se acumulează în organism și provoacă furtunul să se umfle buretele, prin aceasta oprind mecanic curgerea apei. O garanție simplă de siguranță & # 13; & # 13;. Înregistrarea unei mașini noi de spălat sau un uscător Bosch și activarea de 10 - ani garanție pe Internet este gratuit, ușor și durează doar câteva minute. Contul Gwarancji.Założenie Puteți face până la opt săptămâni de la data cumpărării urządzenia.Po la sfârșitul înregistrării a mașinii de spălat sau în uscător, în profilul dvs. în produsele mele vor fi certificate vă permite să utilizați o gamă largă de oferte și servicii, precum și accesul la promoțiile actuale și știri.

Specificatii
Brand Bosch
Cod producator 155928
Culoare Alb
Tip panou de comanda Electronic
Capacitate de incarcare 7 kg
Viteza maxima centrifugare 1000 rpm
Tip deschidere hublou Stanga
Nivel zgomot centrifugare 75 dB
Nivel zgomot spalare 55 dB
Eficienta energetica A+++
Eficienta energetica centrifugare C
Consum anual energie 164 kWh
Consum mediu anual de apa 9680 l
Eficienta energetica spalare A
Numar programe spalare 15
Inaltime (cm) 84.8 cm
Latime (cm) 59.8 cm
Adancime (cm) 55 cm
Greutate 75 kg
Afisaj electronic Da
Consum energie electrica/ciclu de spalare 0.88 kWh
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.