Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Toner imprimanta asarto 4565529

Cod : 4565529
compara...
Descriere

Asarto produse concepute pentru eficiență, economie și fiabilitate. Produse Asarto au fizico-chimice și tehnice egală sau mai mare decât produsul producătorului imprimantei. Acest lucru înseamnă că tonere Asarto vă permit să imprimați mai multe pagini decât cartușele OEM.Produkty Asarto au fost testate în testul de imprimare de 5% mână-densitatea imprimeuri ISO 19752.Jakość este bună, iar fiabilitatea ridicată a tonerului. Tonere Asarto acestea sunt pe deplin compatibile cu dispozitivul la care sunt destinate. Utilizarea lor nu afectează garanția producătorului și cartușe OEM.Marki și numele imprimantei incluse sunt mărci înregistrate ale producătorii lor înregistrat. Acestea au fost folosite doar cu scop informativ.

Specificatii
Brand Asarto
Cod producator AS-LK435BN
EAN 5901741406623
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.