Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Accesoriu de calculator ansmann multipriza Intelligent AES3 (5024083)

Cod : 738649
compara...
Descriere

benzi de putere, de rețea, tehnologia Zerowatt. oprește automat toate urzązdzenia conectate atunci când unul dintre ei vor merge pe stand-by & # 13;. & # 13; Dispozitive comutată în modul standby toate consumatorii de timp de energie electrică la un miliard de kWh pe an. Cu toate acestea, după ce calculatorul este oprit, nu toată lumea își amintește pentru a opri celelalte dispozitive ca un monitor sau imprimantă. Uneori, comutatorul de bandă de alimentare se află într-un loc convenabil mic și greu pentru a ajunge la el. Inteligent afacere PDU AES3 cu ambele aceste probleme. butonul de LED-on și off poate fi convenabil plasat pe un birou sau în apropierea acestuia, în timp ce banda în sine poate fi undeva pe perete. Pe lângă AES3 analizează fluxul de curent de curent atunci când apăsați un buton și îl stochează & # 13;. & # 13; După ce utilizatorul se închide automat calculatorul se oprește restul dispozitivelor AES3 după un minut, taie alimentarea cu energie electrică. Puteți să-l porniți din nou folosind butonul de pe biroul lui.

Specificatii
Brand Ansmann
Cod producator 5024083
EAN 4013674024087
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert