Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Accesoriu pentru imprimanta baseus Baseus 2x cablu USB Cafule QC 3A-C PD 2m rosu universal

Cod : 5665642
compara...
Descriere

Baseus 2x cablu USB Cafule QC 3A-C 2m  Cablu Baseus Cafule cablu este 100% produs original, Baseus. Cablul este realizat dintr-o combinație de aluminiu, TPE rezistent și nailon. Partea frontală a carcasei, cu un USB-C sunt realizate din aluminiu, în timp ce întregul este acoperit cu o panglica de nailon, care îmbunătățește stabilitatea și previne deteriorarea nedorite. Utilizarea nailon ca o manta pentru a preveni ondularea și încurcării a cablului, pentru a crește funcționalitatea acestuia. Un plus interesant este banda Velcro cu care putem fixa cablul USB pentru încărcarea-C, pentru o mai mare comoditate sau portabilitate colaps după utilizare.  Lungimea cablului este 200cm, ceea ce va duce în mod ideal în momentele în care priza sau o altă formă de energie pe care o avem unul pe altul strâns distanțate. Cablu de încărcare și de difuzare Baseus suporta Quick Charge 3.0 și livrarea de energie, ceea ce va permite încărcarea foarte rapid dispozitivele noastre, în timp ce viteza de transmitere a datelor ajunge la 480Mbps, ne va oferi transfer de fișiere rapid. Cablul are un dublu USB-C  cablu USB la telefon-C acceptă sincronizarea, încărcare și transfer de fișiere între dispozitive echipate cu USB-C / Tip C    Repere produs:    100% Baseus produs original,  Material: Nylon, aluminiu, TPE  Aceasta susține 3.0 și încărcare rapidă Putere de livrare  Conectori: 2x USB-C / Tip C  panglica nylon rezistent  Transmisia de date: 480Mbps  Lungime: 200 cm  Curent de ieșire: 20V = 3A (Max)  manopera de înaltă calitate  Acesta vă permite să transferați sincronizarea datelor și încărcare      Baseus motto-ul companiei este: „Vă mulțumim utilizatorilor și o recunoaștere de mare în rândul clienților, bazate numai pe servicii de înaltă calitate, dorim să obțină un avantaj de piață.“ Odată cu dezvoltarea, Baseus marca devine lider în lumea accesoriilor.

Specificatii
Brand Baseus
Cod producator SB4860
EAN 6953156285224
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.