Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Activision Crash Bandicoot N. Sane Trilogy [Outlet]

Cod : 4929634
compara...
Descriere

Pachetul a fost deschis. Produsele provin din returnarea clientului și este pe deplin operațional. Inclus este un joc. marsupial preferat, Crash Bandicoot ™, a revenit! Îmbogățit, odihnit și gata să danseze cu o colecție de jocuri N. Sane Trilogy. Acum puteți experimenta Crash Bandicoot ca niciodată înainte! Întoarce-te, sari, de presă și se repetă, luând aventurile și provocările epice în trei jocuri, de unde a început totul - Crash Bandicoot ™, Crash Bandicoot ™ 2: Strikes Back Cortex și Crash Bandicoot ™: încovoiat. Experiența toate momentele preferate cu Crash în gloria lor plină de video HD reconstituit! Cutia conține 3 jocuri originale complet remasterizate: 3 jocuri complete, mai mult de 100 de niveluri care pot fi redate și 2 postacieDoświadcz N. tensywnych aventuri, provocări platforming epic și modul vechi și noi animații latOszałamiające grafikaNOWOŚĆ! Joaca ca Coco în toate cele trei grachNOWOŚĆ! Studiile timp în toate cele trei grachNOWOŚĆ! leaderboard online (care nu sunt disponibile pentru switch Nintendo) Crash Bandicoot Dr. Neo Cortex are un plan de a lua peste tot în lume și vrea să creeze animale modificate genetic pentru ordinele lor. Pentru a realiza acest lucru, cortexul răpește pe animale cât mai mult posibil, iar fata Crash Bandicoot este una dintre victimele sale. Ia Crash de control și a alerga, sari si vortex timp de 30 de niveluri de acțiune intensă în trei insule australiene diferite. Numai tu poti ajuta la salvarea animalelor Crashowi, prietena lui și pentru a preveni intriga Dr. cortex. Bandicoot 2: cortex Strikes Back rău Dr. Neo Cortex întoarce ... dar de data aceasta pentru a salva lumea? În plus, el cere ajutor arcyprzeciwnika lui Crash Bandicoot? Ar putea a fost un alt plan de insidios pentru a atrage Crash într-un alt experiment dezastruos Cortex? Este Crash câștiga din nou, sau alăturați-vă Cortex grădina zoologică fără minte? Mărește mediu 3D, deschis, cu totul noi animații și o mulțime de personaje pline de culoare - ceas ca erou Crash, patinaj nostru de gheață, călărește ursul polar sau incendii Jetpack pentru a învinge gravitație zero în continuarea aventurilor Crash Bandicoot 2: Avertismentele Cortex Back - de data aceasta nu glumesc ! Crash Bandicoot încovoiat Oh, da ... m-am întors ... este gata! De data aceasta a fost o nouă aventură cu călătoria în timp! Acțiune rozgrywkowej nou stil - scufundări, o motocicletă, un mic T-Rex și planul de zbor liber! Joaca ca Coco! Galopant de-a lungul Marele Zid Chinezesc pe tigru, extrem de distractiv pe scuter de apă și alte vehicule surprinzătoare! Dovedeste-vă abilitățile cu mișcări noi și o super-arma. Printre inamicii au fost noul sef mare, Uka Uka, N. indicii, amenințătoare Dingodile, dar bine-cunoscut N. Gin, Tiny și altele. Mai multe acțiuni. Mai multă bucurie. Mai multe puzzle-uri și niveluri secrete.

Specificatii
Cod producator 4929634
EAN 9999492963409
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert