Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Alice: Madness Returns, ESD

Cod : 1678052
compara...
Descriere

& # 13; & # 13; unsprezece ani în urmă, familia lui Alice a murit într-un incendiu tragic. Speriată, fata sa dus la un spital de psihiatrie, unde a fost singur să se confrunte cu demonii ei wpychającymi mai adânc în propriul ei creat de Minunilor minte. Astăzi, după zece ani de izolare, Alice este liber, dar încă nu a eliberat dintr-o mare traumă mentală & # 13;. & # 13; psyche supraîncărcat Alice face fata complet nu face față în real mondială. Suntem în mod constant bântuit de frică, amintiri ciudate, coșmaruri și viziuni drastice. Poate mai bine să facă față în Țara Minunilor? Întotdeauna acest lucru. Ea a fugit acolo în căutarea de ceea ce ei nu oferă lumea „reală“. Încercarea de siguranță, cunoștințele și adevărul despre trecut. Din păcate, în absența ei, și aici, în frumoasa azil, sa întâmplat ceva groaznic. Este Alice Minunilor proteja înainte de nebunia care amenință, de asemenea, la fel & # 13; & # 13; & # 13; & # 13; Caracteristici: & # 13; & # 13; joc de acțiune dinamică din perspectiva unei terțe persoane: utilizarea diferitelor tipuri de arme originale, printre care: terenuri exploziv imbryczkowego, cal balansoar mortal sau o lamă fatală clasică. Construiți pe oportunități arsenal de arme lor & # 13; Meet ruinat și Minunilor întuneric:. Întâlni cunoscut, dar astăzi caractere ciudat străin:. Cheshire Cat, Mad Hatter, Domnul Gąsienica și Regina Roșie & # 13; abilități magice: maestru de îndemânare extraordinară, posibile numai în Țara Minunilor: Țineți în datorită aer la rochia Alice, pui sau cresc-enorm de a învinge inamicii & # 13; puzzle-uri interactive. utilizarea de viclenie și intuiție pentru a rezolva puzzle-uri și să fie generos wynagrodzonym. Testați memoria muzicală, joacă șah, pune puzzle-ului și de a rezolva puzzle-uri dificile & # 13;. & # 13; & # 13;

Specificatii
Cod producator bacc8e26-4148-4dac-af69-3d2443fda9c6
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.