Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

AntiVirus 3 stanowiska 1 rok UPGRADE BOX (082195)

Cod : 643673
compara...
Descriere

G Data AntiVirus - viruși de protecție de bază și a altor amenințări REȚEA   & nbsp;   securitate completa de G Data AntiVirus. Software-ul nostru oferă cea mai bună protecție posibilă împotriva virușilor și protejează tranzacțiile bancare și de cumpărături on-line. Cu G Data Antivirus de la orice pericole digitale nu mai periculoase!   & nbsp;   Protecție completă împotriva exploit este o nouă ofertă de experți & oacute, siguranță în această versiune a produsului & oacute, în oacute de utilizator și, la domiciliu. Protecție activă împotriva exploituri protejează Tw & oacute;. j calculatorul împotriva software-ului rău intenționat, folosind vulnerabilități în programele și suplimentele instalate, de exemplu pentru browsere web.

Specificatii
Cod producator 082195
EAN 5901466004166
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert