Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Antivirus gdata Internet Security 1 Pozitia 2 ani BOX (082287)

Cod : 641935
compara...
Descriere

G DATA INTERNET SECURITY PROTECTION COMPREHENSIVE împotriva virușilor și hackerilor cu un firewall de încredere   & nbsp;   G Data Internet Security asigură partea ta pentru securitate completă a calculatorului și a datelor dumneavoastră. Software-ul nostru oferă cea mai bună protecție împotriva virușilor și a troieni și vă protejează de atacurile hacker-ilor & oacute, utilizând un firewall puternic. Se ține departe toate pericolele de pe internet, indiferent dacă scrie un e-mail, folosind bancar sau doar surf.   & nbsp;   Protecție completă împotriva exploateaza este o propunere complet nouă în versiunea produsului și oacute, în utilizatorul & oacute; la domiciliu. Protecție activă împotriva exploituri protejează Tw & oacute;. j calculatorul împotriva software-ului rău intenționat, folosind vulnerabilități în programele și suplimentele instalate, de exemplu, pentru browserele web. & nbsp;

Specificatii
Cod producator 082287
EAN 5901466004227
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert