Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Aparat etichetat Dymo Label Writer 450

Cod : 310565
compara...
Descriere

Aplicati etichete mai rapid.Trimiteti corespondenta mai inteligent.Imbunatatiti aspectul!Foloseste etichete pe rola la coduri 5155 si 5156.Conectati o imprimanta de etichete Dymo LabelWriter la PC si veti fi gata sa imprimati etichete cu adrese, etichete de expediere, etichete de dosare, cartele de identificare si multe, multe altele.
Alegeti LabelWriter 450 pentru imprimarea etichetelor uzuale sau a acelora cu dimensiuni si stiluri suplimentare.Imprimatele LabelWriter faciliteaza obtinerea unor rezultate de cea mai buna calitate.
Tehnologia de imprimare termica elimina definitiv costul cernelii sau al tonerului si complicatiile colilor cu etichete din procesul de imprimare a etichetelor. Modul grafic cu rezolutie imbunatatita permite obtinerea de texte, grafice si coduri de bare de o claritate deosebita.
Amplasati imprimanta oriunde - designul sau nou, compact, se incadreaza in orice spatiu de lucru modern.LabelWriter 450 este o imprimanta profesionala de etichete pentru PC, oferind o solutie profesionalade etichetare si trimitere a corespondentei pentru biroul dumneavoastra aglomerat.Imprima pana la 51 de etichete pe minut (eticheta de adrese cu 4 randuri).Include software brevetat Dymo Label v.8, ce contine peste 100 de stiluri si machete de etichete.
Cerinte de sistem pentru toate imprimantele de etichete LabelWriter:pentru PC Windows Vista, Windows XP sau windows 7;port USB, 50MB spatiu pe hard dic si unitate CD-ROM.

.

.

Specificatii
Cod producator S0838780
EAN 3501170838785
Garantie (luni) 24
Continut pachet Alimentator
Culoare Alb / Gri
Numar folii 51
Rezolutie (pixeli) 300x600 DPI
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.