Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Asamblarea si instalarea sistemelor electrice. EE.03 CZ1

Cod : 4667903
compara...
Descriere

Manual pentru elevii înscriși în meserii de electronice și electronice de tehnician în domeniul calificărilor EE.03 (Asamblarea si instalarea de sisteme și dispozitive electronice) .Podręcznik a fost dedicată problemelor de asamblare și dezasamblare componente, sisteme și dispozitive electronice. Autorul a descris-o, cum să se pregătească pentru piese de asamblare, ei și wylutowywać de lipire. El a discutat în detaliu modalitățile de localizarea defectelor în sistemele și dispozitive electronice și metode de eliminare. El a prezentat, de asemenea, cunoașterea pregătirea desenelor și a fotografiilor piese pentru echipamente dezmembrate recyklingu.Liczne va ajuta elevul să înțeleagă treści.Podręcznik descris adaptat punct de vedere lingvistic și substanțial la vârsta destinatarului. Acesta conține terminologia tehnică de bază utilizată în industrie și o listă a celor mai importanți termeni tehnici și concepte în poloneză, engleză și germană.

Specificatii
Brand WSiP
Cod producator 284293
EAN 9788302173554
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.