Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Toner imprimanta asarto Asarto toner pentru HP CP6015 si 383a CLJ | purpuriu

Cod : 4565218
compara...
Descriere

Asarto produse concepute pentru eficiență, economie și fiabilitate. Produse Asarto au fizico-chimice și tehnice egală sau mai mare decât produsul producătorului imprimantei. Acest lucru înseamnă că tonere Asarto vă permit să imprimați mai multe pagini decât cartușele OEM. Asarto produse au fost testate în testul de imprimare 5% pagini înnegrit în conformitate cu ISO 19798. Calitatea imprimării este bună, și fiabilitate ridicată a tonerului. Asarto toner sunt complet compatibile cu dispozitivul căruia îi sunt destinate. Utilizarea lor nu afectează garanția producătorului și cartușe OEM.Marki și numele imprimantei incluse sunt mărci înregistrate ale producătorii lor înregistrat. Acestea au fost folosite doar cu scop informativ.

Specificatii
Brand Asarto
Cod producator AS-LH824M
EAN 5901741406494
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.