Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Banda eticheta avery zweckform TripleBond ™ alb, 20 coli (L6140-20)

Cod : 945737
compara...
Descriere

Vanzarea de produse în care este esențial să se evidențieze informațiile relevante cu privire la ele? Ce s-ar întâmpla dacă cineva ar putea desprinde ușor de pe eticheta? În cazul în care este legal sau de siguranță, ar putea să cauzeze probleme cu adevărat. Ai nevoie de etichetă permanentă, care va fi garantată o anumită adeziune. etichete Avery TripleBond sunt așa. Ei au de trei ori mai puternic decât etichete adezive tradiționale. Nu contează dacă este din metal sau plastic, fie că este vorba cald sau rece, puteți fi siguri că eticheta va rămâne în vigoare. Folosind modele gratuite Avery și software-ul pentru Microsoft Office, puteți crea și imprima propriile modele & # 13;. & # 13; & # 13; Garanție 3 x aderență mai puternică decât în ​​cazul etichete tradiționale & # 13; potrivit pentru majoritatea tipurilor de suprafețe, inclusiv electronice, metal și plastic (de exemplu, polipropilenă, polietilenă.) & # 13; ideale pentru etichetarea permanentă, proprietăți, informații de siguranță și determinarea zonei periculoase (cald, rece sau inegale) & # 13; sigur că e eticheta permanent rămâne în vigoare & # 13; rezistente la grăsime, murdărie, UV, apa , lacrima, modificări de temperatură de la -40 ° C până la + 100 ° C și adecvate pentru utilizare topică # 13;

Specificatii
Brand Avery Zweckform
Cod producator L6140-20
EAN 4004182059852
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.