Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

PDU d-link banda Smart DSP-DSP-Fi W245-W245 / E

Cod : 4583813
compara...
Descriere

D-Link DSP-W245 este un versatil și convenabil de a folosi o bandă de alimentare care vă permite să monitorizeze și să controleze până la patru dispozitive electrice de oriunde. Dispozitivele conectate, cum ar fi lămpi, lămpi de noptieră sau dispozitive de încălzire pot fi pornite și oprite prin Internet utilizând aplicația sau direct. În același timp, Smart Strip oferă protecție împotriva supratensiunii de tensiune și a suprasarcini, precum și posibilitatea de a consumului individual de energie de măsurare pentru fiecare soclu. În plus, puteți seta chiar limite și, de exemplu, opriți încălzitorul dacă bugetul utilizat pentru electricitate. programare a ajuta la economisirea de energie pe timp de noapte sau când sunteți departe de casă. PDU inteligent este, de asemenea, compatibil cu Google și Amazon Assistant Alex. Ca urmare, dispozitivele conectate pot fi cu ușurință pornit și oprit cu ajutorul comenzilor vocale și chiar a crea grupuri pentru a dezactiva mai multe dispozitive cu o singură comandă vocală. De asemenea, asigură confortul utilizatorului conformitatea cu automatizare de servicii IFTTT (Dacă acest lucru, atunci). Acest sistem permite producătorilor de a lega evenimentele de acțiuni și executarea automată a acestora Specificații:. Culoare: Cod: EAN 0790069423642 Compatibil cu Smarthome Amazon Alexa, Asistent Google mydlink! comutatorul de alimentare 4 supratensiune de protecție Da prize pescuit, 45 ° 4 prize de Ușor de instalare WPS buton, consumul de energie pe fantă măsurat, dispozitivul poate fi oprit după atingerea bugetului de energie suportă automatizare IFTTT Dimensiuni: 84 mm x 40 mm x 350 mm Greutate: 830 grame

Specificatii
Cod producator DSP-W245/E
EAN 790069423642
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.