Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Accesoriu auto garmin BC30 Camera Camere wireless (010-12242-00)

Cod : 764911
compara...
Descriere

Camera wireless de mers înapoi Garmin BC 30 buna calitate Camera de luat vederi spate, cum ar fi Garmin BC 30, șoferii pot îmbunătăți foarte mult vizibilitatea la partea din spate a vehiculului, și, astfel, ajută la reducerea riscului de accidente legate de „zonă moartă“ în timpul cofania.Cofanie fără teamă. În combinație cu un aparat de fotografiat dispozitiv de navigare prin GPS fără fir inversând compatibil ajută notând BC 30 de vehicule, pietoni, animale și alte dificil de a vedea obstacolele din spatele vehiculului. În cazul în care camera este conectată la luminile de marșarier, dispozitivul de navigare poate afișa automat imaginea din camera de fiecare dată când aruncat în sens invers - după trecerea la un alt comută automat la oglinda de previzualizare a imaginii nawigacji.Wyraźny. O altă opțiune este de a conecta sistemul la o sursă de alimentare permanentă, care permite comutarea între modul de navigare si o camera de mers inapoi cu ajutorul cheii. Apoi, transmițătorul trimite imaginea de la camera la un receptor dispozitiv de navigație montat până la 10 metri distanță (intervalul variază în funcție de metoda de instalare, în cazul anumitor vehicule poate fi necesar să se utilizeze un cablu prelungitor, care poate fi achiziționat separat) .Se recomandă instalarea de către un profesionist calificat. comision Garmin recomandă instalarea de 30 de camere de vânzător BC. Cu toate acestea, puteți construi singur. Camera trebuie să fie montat în partea din spate a vehiculului și este conectat la o sursă de energie, de exemplu. Pentru luminile din spate. Datorită modelului de design robust BC 30 este capabil să reziste la cel mai rau vreme. Într-un singur sistem, puteți instala până la 4 camere, care oferă un unghi larg de vizualizare & # 13; Caracteristici principale:. - După pornirea treapta de mers înapoi prezintă o vedere din spate a imaginii afișate pe vehicul dispozitiv de navigare prin GPS (comercializat separat) - transmite wireless video la distanțe de până la 10 m este rezistent la condiții aspre pogodowe- este posibil să se utilizeze 4 camere raz- se integrează cu mai multe dispozitive m.in:. nüvi® și dēzl ™ (pentru mai multe informații pe site-ul producătorului)

Specificatii
Cod producator 010-12242-00
EAN 753759131388
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert