Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Accesoriu auto garmin BC30 Camera Camere wireless (010-12242-00)

Cod : 764911
compara...
Descriere

Urmariti ce se intampla in spatele dvs.

  • Afiseaza zona din spatele vehiculului atunci cand va deplasati in marsarier
  • Vedeti imaginile video direct pe afisajul navigatorului dvs. GPS* (comercializat separat)
  • Conectati dispozitivul la o sursa permanenta de alimentare si comutati cu usurinta intre modul de camera si cel de navigatie
  • Transmite wireless semnalele video pe o raza de pana la 14 m
  • Suficient de robust pentru a rezista la intemperii

O camera de marsarier de calitate, precum Garmin BC 30, poate imbunatati semnificativ vizibilitatea in spate pentru soferi, reducand la minimum riscul de accidente cauzate de „unghiul mort” atunci cand vehiculul se deplaseaza in marsarier.

Marsarier fara griji

Atunci cand este utilizata impreuna cu un navigator GPS compatibil, camera wireless de marsarier BC 30 va permite sa observati cu usurinta vehiculele, pietonii, animalele sau obstacolele greu de detectat din spatele vehiculului. Daca circuitul de alimentare al acestei camere este legat la luminile din spate ale vehiculului, navigatorul dvs. poate afisa automat imaginile transmise de camera ori de cate ori vehiculul este comutat in marsarier, revenind in modul de navigatie atunci cand comutati intr-o treapta de inaintare.

Vedeti clar tot ce trebuie vazut

O alta optiune este de a lega sistemul la sursa de alimentare permanenta, ceea ce va va permite sa comutati intre afisajul de navigatie si cel de marsarier prin apasarea unui buton. Emitatorul va trimite imaginile de la camera catre receptorul navigatorului dvs., montat pe o raza de pana la 13,7 metri (45 ft) (raza variaza in functie de modul de instalare; unele vehicule pot necesita un cablu prelungitor, comercializat separat).

Este recomandata instalarea de catre profesionisti.

Pentru instalare, Garmin va recomanda sa duceti camera BC 30 la distribuitor. Daca, insa, nu doriti sa ratati ocazia de a mesteri putin, puteti face acest lucru fara probleme. Este necesar sa montati camera in spatele vehiculului si sa o conectati la o sursa de alimentare, precum la luminile din spate ale acestuia. Modelul BC 30 este suficient de robust pentru a rezista chiar si la cele mai nemiloase intemperii. Si, pentru mai multe unghiuri de vizualizare, puteti utiliza pana la 4 camere intr-un singur sistem.

Specificatii
Cod producator 010-12242-00
EAN 753759131388
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert