Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Accesoriu ventilator set cabluri Noctua NA-SYC1

Cod : 646097
compara...
Descriere

Noctua 2 unități. Cuplare Y de 4 pini PWM   & nbsp;   & nbsp;   Compania Noctua a fost infiintata in anul 2005, în Austria, de câteva entuziaști & oacute, în răcire silențios, kt & oacute, OMS a avut destul de ventilator puternic & oacute; wo fluxul de aer redus și radiator & oacute, în procesoare, kt & oacute; re chiar și în ciuda dimensiunii mari & oacute, în nici un ei pot descărca chiar și câteva zeci de wați și oacute, în căldură. Numele producătorului vine de la zeița atenian Noctui, kt & oacute; ra reprezentat înțelepciune, știință și strategie. Cu această abordare compania de mai mulți ani, a lucrat la o mulțime de produs & oacute, de la zero, astfel încât toate produsele sunt rafinate până la capăt și de înaltă calitate. Deși se poate confirma faptul că societatea este singura din lume dă la șase ani de garanție de răcire. De lucru de la sol în sus de-a lungul anilor Noctua pr & oacute b și experiențe de multe tehnologii brevetate pentru a reduce zgomotul și de a îmbunătăți fluxul de aer ca rulmenți cu zgomot redus de sprijin special sso wierniki fluxul de aer de tehnologie SCD folosit în motoarele de fan & oacute nouă servere blade sau, în. Pentru o abordare perfecționistă și planificarea produselor & oacute, baza Noctua este astăzi una dintre cele mai respectate și producătorul oacute, în răcire procesorul & oacute și un ventilator oacute și, în. Produsele lor a câștigat de multe ori recomandări în multe teste prazul & oacute; wnawczych în R & oacute; ziare legate între ele și site-uri despre hardware-ul.   & nbsp;   Specificații:         Nume: Noctua NA-SYC1 - două repartitoare PWM   proiectat două cabluri de ramificare de ieșire pentru 4 pini PWM inteligetnych ventilator & oacute, în   EAN: 4716123315193   Cod: NA-SYC1   Număr: 2 bucăți   Culoare: Negru   Conector 4 pini PWM   Producător Garantie: 6 ani   Produs de referință XML: 14687

Specificatii
Cod producator NA-SYC1
EAN 4716123315193
PROMO pret redus in campanie lei cu TVA 31.4
PROMO pret intreg in campanie lei cu TVA 54.2
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.