Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Camera video canon HF R86 BK (1959C014AA)

Cod : 1301624
compara...
Descriere

de captare Canon LEGRIA HF R86Łatwe și împărtășiți evenimente importante cu un aparat de fotografiat cu opțiuni pentru conexiuni, cu zoom de 57 ori mai avansate și akumulatoremŁatwe eficiente a crea și partaja clipuri video frumoase aparat foto compact rodzinnychTa cu un zoom avansat de 57 de ori vă permite să înregistrați și să partajați filme de familie care arata un sunet extraordinar . Bucurați-vă de baterie eficient, conectivitate și tehnologie NFC avansată Wi-Fi, care oferă în mod automat excelente tehnologii rezultaty.Doskonała jakośćZaawansowane, cum ar fi DIGIC DV 4, garantează excelente filme Full HD (chiar și atunci când înregistrarea în condiții dificile de iluminare) cu sunet foarte jakości.Kreatywność bună, fără filme spectaculoase wysiłkuNagrywaj, trecerea în mod liber între lent și ritmul rapid al materialului de înregistrare. Apoi eliberați creativitatea, decorarea funcția tactil folosind filtre și modul de înregistrare Mode.Łatwe avansat cinematică pentru copii și un design udostępnianieErgonomiczna și operarea simplă cu un ecran tactil vă permite să lucrați mai mult fără disconfort. Modul de operare automată asigură filme cu aspect deosebit, care pot fi ușor puse la dispoziție cu Wi-Fi activat NFC.Stabilny zoomDuży, 57 ori mai mare ajutor avansat funcția de zoom în încadrare permite înregistrarea obiectelor îndepărtate în detaliu, și de stabilizare a imaginii inteligente îi pasă de stabilitate obrazu.Nagrywanie baterie completă pewnościąPojemny oferă filmare mai lungă și garantează disponibilitatea constantă de a înregistra cel mai important eveniment. Materialul poate fi depozitat într-o versiune extrem de înaltă calitate, pentru a facilita partajarea de fișiere.

Specificatii
Brand Canon
Cod producator 1959C014AA
EAN 8714574648026
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.