Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Husa telefon smartwoods Case din lemn Case Anchor Iphone Clear X

Cod : 4878615
compara...
Descriere

protecție naturală! Produse Smartwoods mare proteja dispozitivele mobile. Materiale de înaltă calitate utilizate în producție, lemn frumos și de precizie ca aceasta să devină o parte integrantă a telefonului. Frumusetea clasica de lemn! Natura este cel mai bun designer din lume! Granularea, culoarea și structura lemnului Revue a crea o experiență estetică unică, și caracterul său cald și mână precisă de finisare a se asigura că este foarte plăcut la atingere. lemn Real raspunde la lumina, făcându-l arate pentru utilizator devine multidimensională. unicitatea garantata a lemnului face ca produsul este diferit și unic. Ne-a placut lemnul și a decis să le folosească într-un mod neobișnuit. Verificați cât de mult bucurie ofera natura, care începând de astăzi vă poate însoți în fiecare zi Smartwoods. - adică, în ceea ce privește produsul și mediu Din dorința de a vă mări la natura și împărtăși dragostea pentru frumusețea ei fac toate eforturile posibile, Smartwoods produsele au fost realizate în cea mai înaltă calitate. În plus față de protejarea dispozitivului mobil și un design unic, fiecare bucată de lemn a fost pregătită cu grijă, protejat de umiditate, deformare și contracție. Toate cele trei produse au fost vopsite, sablat și de dragul sănătății dumneavoastră și bine protejată de un înveliș hipoalergenic, care este, de asemenea, prietenos pentru copii. Noi folosim tehnologii curate și ecologice și conservanți, care protejează lemnul sunt de origine naturală. Passion este în detalii. Natura nu face compromisuri .. Noi nu putem! Toate produsele pe care le potrivesc perfect în dispozitive dedicate! Tehnologia laser pe care o avem, permite producerea, cu o precizie de 0,01 mm. incintele noastre sunt realizate din policarbonat de înaltă calitate, care, în combinație cu un lemn bine protejat vă va servi pentru un timp foarte lung. Fiecare produs Brands Smartwoods se face cu extremă precizie și atenție la detalii. finisaj de mână și tratament cu mai multe trepte din lemn un rezistent la radiație UV și zgârieturi face, astfel că lemnul nu se îngălbenesc și nu pierde lumina naturala. skin'y din lemn pe dispozitive mobile și computere au primit un adeziv special, în condiții de siguranță, care nu lasă nici o urmă, chiar și după mai mulți ani. Noi le trimite la tine protejat de hârtie de silicon, astfel încât le puteți instala singur, și într-un mod foarte simplu.

Specificatii
Cod producator 13175-uniw
EAN 5903003183945
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert