Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Husa telefon nemo CASE FANTEZIE LG X CAM MINT

Cod : 4958064
compara...
Descriere

carti noi CASE HOLSTER FANTEZIE. husă de design elegant Fancy! Asigurarea calității! Calitatea și precizia nu lasă nici o îndoială. un alt caz elegant și elegant pentru telefonul mobil! de data aceasta vă prezentăm un toc de fantezie exclusiv pentru utilizatorii extrem de solicitante. Acesta este fabricat din blugi de plastic cum ar fi, plăcute la atingere și ușor de curățat. Book Design caz permite utilizarea convenabilă a telefonului, și buzunare situate pe partea interioară a clapetei vă permit să stocați cărți de vizită, carduri de credit, sau chiar bani. În mod ideal, se introduce potrivit ține telefonul, complet flexibil, realizat din poliuretan termoplastic TPU oferă o protecție maximă. Fără a limita accesul la principalele funcții. În cazul în care normală de utilizare este practic indestructibil! În plus, capacul este foarte ușor de utilizat, nu cauzează probleme în stabilirea și îndepărtarea. Ideal la telefon, acel telefon păstrează bine și nu cadă din toc. toc este închis cu un magnet, care facilitează rapid și eficient de deschidere / închidere a toc. toc foarte bine protejează telefonul de la zgârieturi și lovituri. pe partea din spate, toc și-a adaptat decupaje pentru aparatul de fotografiat. Utilizarea telefonului nu necesită extracție husă, ceea ce face mai convenabil de a utiliza decât tocul convențional (orizontal). caz un buzunar, de exemplu. cartea de credit). * produs stoc poate, în anumite cazuri, fi partajate sau o familie de produse diferă ușor de aspectul real al produsului. Dorim să subliniem că vom face toate eforturile pentru a face fotografiile noastre să reflecte cât mai exact posibil produsele pe care le oferim.

Specificatii
Cod producator 40958-uniw
EAN 5902280629870
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.