Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Casti cu fir Hifiman HE-560

Cod : 929953
compara...
Descriere

HiFiMAN HE560 (HE560) Casti, audiofil, diferențele ortodinamice plane în raport cu HE-500 - mult mai puțin greutate - redusă cu până la 25% - o nouă carcasă transmițător din lemn natural - un nou design bandă super-confortabil cu sistemul de regulament a fost modificat - complet noi pickups de sunet cât mai aproape posibil de modelul HE-6 menținând în același timp un skutecznościFunkcjonalność mult mai mare: căştile sunt produse audiofil clasă concepute pentru a asculta muzică la studio, și chiar căști audiophile wyższym.Największą avantaj este raportul lor extrem de favorabilă pentru bani. Obținerea de clasă similară sistem de sunet stereo necesită câteva sau chiar de mai multe ori cheltuieli mai mari. & # 13; Dezavantajul lor este cerința pentru un amplificator dedicat, o potrivire caracteristicile curente. Acest lucru se datorează cererii ridicate de putere, căști fără o calitate remarcabilă, care lucra la o fracțiune din capacitatea lor.

Specificatii
Brand Hifiman
EAN 20140596
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.