9/9

Combina frigorifica Gorenje NRK6192MR, NoFrost Plus, 307 l, Clasa A++, H 185 cm, Bordo

NRK6192MR+B
Combina frigorifica Gorenje NRK6192MR, NoFrost Plus, 307 l, Clasa A++, H 185 cm, Bordo
Hover on image to enlarge
Livrare intre 24-48 h.
2677.50 lei
TVA si Taxa verde incluse Adauga Extragarantie
CUMPARA CU 1 CLICK
Livrare Rapida
Optiuni de plata
De ce Melarox?

Garantie 24 de luniGarantie 24 de luni

Produse originaleProduse originale

14 zile drept de retur14 zile drept de retur

Plata in ratePlata in rate

Cel mai bun pretCel mai bun pret

Descriere produsMultiFlow 360°Sistemul de ventilatie perfecta ofera o circulatie constanta si uniforma de aer rece in interiorul frigiderului, datorita celor 14 orificii de ventilatie. Acestea asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. In combinatie cu tehnologia IonAir, se creeaza cel mai sanatos mediu pentru depozitarea alimentelor in frigider. Acest lucru se intâmpla deoarece ionii negativi sunt raspânditi in frigider in mod constant impreuna cu aerul rece, circulând uniform in jurul alimentelor de pe fiecare raft. Aceasta combinatie tehnologica de IonAir cu Multiflow 360 ° este prezenta la toate modelele NoFrost din noua generatie de frigidere Gorenje.


 
AdaptTech


Un congelator care vă recunoaște obiceiurile


This smart system was devised to maintain the optimum temperature in the refrigerator regardless of how frequently you open the door. When the door is opened, the temperature suddenly rises and the food is exposed to a thermal shock which in turn causes it to perish sooner. The refrigerator continuously monitors and analyzes the way you use it. Thus, it can predict when you will open the fridge door and just before you do, it decreases the temperature by 1 or 2 °C to make sure constant temperature is maintained and that the food stays fresh and full of nutrients.


 
Fresh Zone


Proaspăt culese din natură


Sertarul cu cea mai scăzută temperatură din frigider este ideal pentru depozitarea cărnii, peștelui, fructelor și legumelor. Menține prospețimea mâncării, aroma, culoarea și gustul pentru mult mai mult timp.


 
Sertarul CrispZone cu funcția HumidityControl


Proaspăt culese din grădină


CrispZone este una dintre cele mai mari cutii pentru fructe și legume de pe piață. Temperatura scăzută și opțiunea de ajustare a umidității extind prospețimea produselor dumneavoastră.


 
XXL SpaceBox


Suficient spațiu pentru a depozita un curcan


Acest sertar din congelator este cel mai mare din dispozitiv și este ideal pentru depozitarea produselor voluminoase precum un curcan, mai multe pizza sau chiar torturi.Opinii Clienti

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare