Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Combina frigorifica liebherr CNEF3515

Cod : 867494
compara...
Descriere

Noile dimensiuni în economisirea energiei

 
În ultimele decenii Liebherr a introdus pe piaÈ›a o gamă largă de aparate cu un consum redus de energie. Acum, È™i-a dezvoltat gama la un alt nivel, folosind comenzi electronice exacte în combinaÅ£ie cu componente optimizate ale sistemului de răcire, utilizând materiale cu proprietăţi termoizolante È™i compresoare ultraeficiente ce asigură cea mai bună eficienţă energetică.
O comparaÈ›ie între ultimele modele în clasa de eficiență energetică A++ È™i A+++ È™i predecesorii lor de aproximativ 15 ani în urmă, scoate în evidență economiile importante care sunt făcute în ceea ce priveÈ™te consumul de energie redus cât È™i costul acesteia.


Produsele inovatoare Liebherr dau o nouă dimensiune în clasa de consum energetic - aparatele aparatele care fac parte din clasa de eficienţă energetică A+++(-20%) nou definită sunt aparate cu cca. 58% mai economice decât valoarea limită superioară a clasei de eficienţă energetică A.


Calitatea răcirii profesionale fără depuneri de gheaţă şi fără deshidratarea alimentelor

 Pentru prezentarea ideală a trabucurilor humidorul dispune de o iluminare cu LED reglabilă È™i integrată în placa de sticlă a uÈ™ii.

Specificatii
Brand Liebherr
Cod producator CNEF3515
EAN 401680303171
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert