9/9

Cuptor cu microunde Samsung GE 73 M, 20 l, 900 W, Grill, Inox

GE73M
-9%
Cuptor cu microunde Samsung GE 73 M, 20 l, 900 W, Grill, Inox
Hover on image to enlarge
Livrare intre 24-48 h.
397.95 lei
439.00 lei
TVA si Taxa verde incluse Adauga Extragarantie
CUMPARA CU 1 CLICK
Brand:SAMSUNG Capacitate (l):20 Culoare:Inox Dimensiuni (I x L x A) cm:27.5x48.9x35.2 Funcție grill:Yes Putere microunde (W):900 W Resigilate:No
Livrare Rapida
Optiuni de plata
De ce Melarox?

Garantie 24 de luniGarantie 24 de luni

Produse originaleProduse originale

14 zile drept de retur14 zile drept de retur

Plata in ratePlata in rate

Cel mai bun pretCel mai bun pret

Descriere produs

Economie de energie


 
Eco Mode economiseşte mai multă energie în standby – până la 40%. Trebuie doar să apăsaţi un buton pentru a economisi bani, energie şi a proteja mediul.

Distribuire inovatoare


 
Samsung se mândreşte cu îmbunătăţirea prin tehnologii inovatoare a fiecărui produs realizat. Sistemul nostru triplu de distribuire se asigură că toate alimentele, de la pizza la laptele cald, sunt preparate perfect şi delicios de fiecare dată, mulţumită celor trei puncte de distribuire a microundelor. Cu cuptoarele noastre cu microunde vă veţi bucura de alimente preparate uniform şi bine pătrunse.

 


Design elegant cu oglindă neagră


Designul elegant cu oglindă neagră va face o impresie deosebită în bucătărie şi se va potrivi foarte bine cu interiorul dvs. stilat. Afişajul tactil, cu funcţiile tastelor imprimate, este proiectat pentru a fi simplu de utilizat. Afişajul este predictibil, pentru ca introducerea setărilor să fie simplă şi uşoară.


Interior ceramic


 
Interiorul din email ceramic de la Samsung a primit aprobarea din punct de vedere al igienei de la Institutul Hohenstein din Germania pentru suprafaţa sa durabilă şi igienică. Emailul ceramic previne răspândirea bacteriilor şi este de 7 ori mai rezistent la zgârieturi şi rugină faţă de alte interioare ale cuptoarelor cu microunde. Bucuraţi-vă de noul interior şi după utilizarea pe termen lung.

Specificatii

Brand:
SAMSUNG
Capacitate (l):
  • 20
Culoare:
  • Inox
Dimensiuni (I x L x A) cm:
  • 27.5x48.9x35.2
Funcție grill:
  • Yes
Putere microunde (W):
  • 900 W
Resigilate:
  • No
Opinii Clienti

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare