Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Divizia Greatest Hits

Cod : 1132566
compara...
Descriere

& # 13; & # 13; & # 13; & # 13; & # 13; & # 13; W negru Joi greve pandemie criminale din New York, care se încadrează una după alta structura de bază a metropolei. În doar câteva zile fără mâncare și apă, orașul aruncat în haos. Divizia Unitatea autonomă formată din agenți care operează în mod independent, este activat imediat & # 13;. Membrii in fiecare zi, ceea ce duce o viață obișnuită, au fost instruiți pentru a acționa în mod independent, iar scopul lor este de a salva structurile sociale. Atunci când cad, începe misiunea ta & # 13; & # 13; & # 13; & # 13; CARACTERISTICI CHEIE:. & # 13; & # 13; Rescue NEW YORK & # 13; o lume dinamică și tangibil în cazul în care explorarea și dezvoltarea sunt baza pentru joc, și impactul majągigantyczny ciclului și meteorologice zilnice condiții privind acțiunile tale. Utilizați mediul pentru a obține un avantaj față de dușmanii lor. Utilizați o mască de gaze, oferind protecție împotriva virusului, și fără încetare de upgrade pentru a putea intra în zonele cele mai contaminate & # 13;. & # 13; AGENȚILOR DIVISION & # 13; instruiți pentru auto acțiune, dincolo de toate structurile, agenți operează pe deplin autonom și să se adapteze dobieżącej situație, se deplasează singuri sau în grupuri mici & # 13; & # 13; ECHIPAMENTE & # 13; în calitate de membru al organizației deveniți echipate cu cele mai recente tehnologii, care este reticular, dar încă în stadiul de prototip. Colecta echipamentul inamic și modernizarea echipamentului. Modifică caracterul și resursele sale, potențialul său de a proteja împotriva majore luptele și să rămână în contact cu alți agenți, datorită echipamente speciale. De asemenea, puteți modifica și îmbunătăți echipamentul & # 13;. & # 13; SKILL personalizate & # 13; înțelept să aleagă și să actualizeze competențele, completând cu coechipierii sai pentru a crește șansele în lupta. Utilizați ECHO, capabil de colectare a datelor și a reda evenimentele din trecutul recent, în scopul de a obține informații valoroase despre împrejurimile imediate & # 13;. & # 13; DYNAMIC MODE MULȚI & # 13; fără întreruperi conectați cu prietenii pentru a lupta cu adversarii și să câștige realizări în grup. Ridicați moralul și poziombezpieczeństwa întâlnit locuitorii din New York, astfel încât să obțineți un convenabil punct de bază de pornire & # 13;. & # 13; motor grafic GHIOCEL & # 13; Datorită motorului grafic Ghiocel, Tom Clancy Divizia stabilește un nou nivel de realism în jocurile pe calculator, care au loc într-o lume deschisă & # 13;. & # 13;

Specificatii
Cod producator 3307215998540
EAN 3307215998540
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.