Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Husa telefon spigen Etui Spigen Neo Hybrid Samsung Galaxy Note 9 Gunmetal

Cod : 4921763
compara...
Descriere

Cauza Neo Hybrid Armor Spigen Samsung Galaxy Nota 9 Neo Hybrid caz Spigen dedicat Nota Samsung Galaxy 9 este un caz de înaltă calitate, pentru a proteja în mod eficient echipamentele noastre de daune. Mari în mână, și de înaltă calitate, materiale de a minimiza posibilitatea de alunecarea din mână. Cauza a fost făcută de conectare elastică TPU (caz din spate), astfel încât aderă perfect la produs și cu un policarbonat rezistent și durabil (bara de protecție), care, în timpul căderii lipping proteja dispozitivul nostru de daune nedorite. Cauza Neo Hybrid are un militar standard, - gradul militar MIL-STD 810G 516.6, care ne garantează echipamente de protecție, în condițiile cele mai extreme. Ea are, de asemenea, un ușor proeminente peste marginea unui ecran de protecție declama și aparat de fotografiat, ceea ce face telefonul este protejat suplimentar. Cazul permite accesul ușor la toate butoanele, porturile, difuzoare și camere digitale menținând în același timp o funcționalitate completă. Facuta cu o precizie excelenta de tăiere margini naturale formează o suprafață netedă oferind un confort remarcabil. Cazul nu limitează funcțiile smartphone în orice zonă. Repere Produs: 100% produs original Spigen Dedicat Samsung Galaxy Nota 9 Cod: 599CS24577 Se compune din două straturi : TPU elastice și de înaltă calitate din policarbonat dur precizie - „pernă de aer“ tehnologia previne șocurile cad Rant de separare a ecranului și camera de la suprafața airbagurilor tehnologie - pentru a absorbi șocurile pentru chiar și o mai bună protecție protecţie ridicată Spigen Neo Hybrid a fost îmbogățit în structura o pânză de păianjen, care împiedică supraîncălzirea unității. Rant are în continuare un aparat de protecție și se extinde în jurul ecranului de afișare care oferă o ridicare adecvată pentru a preveni zgârierea lentilei și un panou sensibil la atingere. Militare certificate la MIL-STD. Aspectul de procedură, precum și de calitate, stilul militar al subiectului, oferind atat un design masiv și elegant Spigen -. De la lansarea sa în 2004, a câștigat recunoașterea producătorilor în industrie, iar acum este una dintre cele mai cei mai importanti furnizori globali de accesorii mobile. Renumit pentru calitate și pe termen lung angajamentul de a clienților. Spigen încă în creștere, în același timp, stabilirea unor noi obiective menținând în același timp obiectivele de bază pentru a crea produse de calitate imaginative caz de protecție.

Specificatii
Cod producator 31830-uniw
EAN 8809613761405
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert