Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Far Cry 3: Blood Dragon, ESD

Cod : 1677922
compara...
Descriere

& # 13;  & # 13;  Far Cry 3: Blood Dragon este un independent și nu necesită adăugarea de Far Cry 3 de acțiune & # 13;.  & # 13;  Este 2007, iar acest lucru este viitorul - Pământul a fost devastată de război nuclear și locuitor ei încearcă să restabilească din nou pacea. Cyborgi militare ale SUA ar putea avea o soluție: o armă biologică puternică pe o insulă îndepărtată. Mark IV Cyber ​​comando Sergentul Rex putere Colt este trimis pentru a aduna informații și de a afla ce se întâmplă & # 13.;  & # 13;  & # 13;  & # 13;  Wyczesany CYBER-shooter Doar o singură forță poate opri armata dezlănțuite, cyborgi ucigașe, mercenar mutant, și nebun rechin de metal, waranów însetat de sânge - această forță tine. Numele tău este sergentul Rex Putere Colt si esti cyber comando a patra generație. Pregătiți-vă și preferate șapte, instrumente de moarte pentru a lupta bizar, lumea insula deschisă dominată de rău. Elimină Kills asteriscuri arme ninja sau buni explozivi vechi. Aceasta este lupta ta, calea ta și nefericirea lor & # 13.;  & # 13;  GET FETE ucide ticăloși și de a salva lumea ca sergentul Rex Colt fac parte om, mașină de o parte - si fiecare bit american. Tu cyber-a patra generație de comando și trebuie să îndeplinească o misiune ... o misiune de răzbunare. Ai nevoie pentru a elimina fostul său supraveghetor, împreună cu batalionul nemilos, cyborgi lui criminale. Nimic nu te poate opri de la îndeplinirea misiunii & # 13.;  & # 13;  FILM FULL joc de actor de toate varstele VHS Hollywood Michael Biehn (Terminator, Aliens - ciocnire decisivă, adincime) se întoarce într-un joc de acțiune exploziv în stilul anilor optzeci - a jucat într-un viitor întunecat, plin de cyborgi și mutante. Opriți recorderul, cârlig consola dumneavoastră și pregătiți pentru emoția jocului Far Cry® 3 Blood Dragon cu sunet stereo & # 13.;  & # 13;

Specificatii
Cod producator bfdad5e0-041e-486a-a852-4b53d9eb3c81
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.