Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Smartwatch garett G22

Cod : 1115933
compara...
Descriere

Garrett G22 este perfect integrat cu smartphone-uri, computere și tablete care au un built-in versiunea V2.0 Bluetooth (sau mai mare) Funcționează cu telefoane și alte dispozitive de lucru pe sistemele Android (minim 2.3), iOS & # 13.;  Este dispozitiv confortabil și foarte funcțional pentru redarea de muzică, răspunzând la apeluri și mesaje text și e-mail-uri. Acesta permite, de asemenea, note vocale de înregistrare în format audio. Un avantaj important al dispozitivului este ușor de citit și de interfață ușor de utilizat. Utilizatorul este informat despre apariția informațiilor prin pictogramele cu iluminare din spate cu LED-uri & # 13.;  În plus, Garrett G22 localizează telefonul, și chiar ia imagini de la distanță. În spatele obturatorul este fata de ceas. Dispozitivul poate fi, de asemenea, un aparat de fotografiat. Înscrierea se face pe card MicroSD & # 13.;  Acest model poate de asemenea servi ca un telefon de sine stătătoare, pentru că trebuie să introducă (frecvențele 2G) Micro SIM, avantajul sim-locka.Dużą al acestui model este abilitatea de a folosi ca un difuzor. Această opțiune garantează siguranța de conducere și evită un posibil mandat pedeapsa & # 13.;  Pentru a maximiza SmartWatch personaliza propriul dvs., puteți selecta tipul de scut, și chiar aspectul pictogramelor de meniu la așteptările utilizatorului & # 13.;  & # 13;  De ce a inventat SmartWatch? E simplu! Ei au vrut independență în acest fel utilizatorii de smartphone-uri de la constanta uita la telefon, deoarece statistic ei o fac de 150 de ori pe zi si # 13.;  & # 13;  Cu pedometru este posibil să se măsoare cu precizie cantitatea de distanța parcursă situate în timp. În plus, ceasul afișează, de asemenea, modul în care au fost arse mai multe calorii & # 13.;  De-a lungul Garrett G22 de a motiva de sport și te bat propriile recorduri.

Specificatii
Cod producator 5906395193226
EAN 5906395193226
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.