Garantii si service

Garanția produselor:

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru melarox.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Cu garanția comercială aveți la dispoziție servicii de reparație/remediere gratuite din partea producătorului sau a vânzătorului în baza certificatului de garanție emis.

Certificatele de garanție pot fi emise de către producător, în cazul în care acesta are o rețea de service natională, fie sunt emise de catre S.C MELA-ROX COM S.R.L.

În cazul certificatelor de garanție emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Centrul autorizat de producător va prelua responsabilitatea remedierii în garanție.

În cazul certificatelor de garanție emise de către S.C MELA-ROX COM S.R.L, produsele se vor trimite către Centrul de Service specializat al S.C MELA-ROX COM S.R.L, la adresa: Strada Iosif Vulcan, nr 57, Bistrița, jud. Bistrita Nasaud.

Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei.

Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția bunurilor la adresa suport@melarox.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Nu eliberăm duplicate pentru certificatele de garanție!

 

Service:

Melarox, dispune de o unitate de service electrocasnice si electronice specializata cu acoperire pe raza judetului Bistrita-Nasaud.

Pentru mai multe detalii vizitati http://www.melarox.ro