Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Smartwatch garett GPS 2

Cod : 1234631
compara...
Descriere

GPS-ul inteligent Watch Garett 2 este un nou model de localizare GPS, acest model este dedicat pentru copiii mai mari sau seniori, Garett Gps 2 ruleaza pe noi aplicații mai eficiente. El nu va ezita în cazul în care copilul sau cineva apropiat dvs., ideal pentru copiii mai mari și adulți & # 13.;  & # 13;  Garett Gps 2 este un ceas modern, care permite parinte contact permanent cu un copil / persoană apropiată de poziționarea curentă și copilul / iubit. Scopul este simplu - de a lasa la rude pentru o mai mare libertate în același timp, să nu pună în pericol siguranța lor și # 13;.  & # 13;  SmartWatch să funcționeze corect trebuie să instalați card de MicroSim activ fără un cod PIN, cu contul de încărcare sau de abonament oferta și pachetul Internet activat & # 13.;  & # 13;  Toate setările și configurațiile fac ceasul utilizând o aplicație smartphone disponibil pe Google Play și App Store, care este liber și, datorită căreia putem vedea întotdeauna ceea ce face copilul dumneavoastră sau cineva apropiat. transmisie de telefon are loc în două direcții, persoana aproape-mamă și-părinte aproape persoană & # 13.;  & # 13;  Cea mai recentă versiune a Tracker ceas vă permite să monitorizeze copilul, pentru adulți, vârstnici, turiști, etc & # 13;  & # 13;  Datorită butonul SOS poate observa rapid pericolul de rude programat pentru a viziona ajutor & # 13.;  Garett Gps 2 are un microfon încorporat, astfel încât să puteți auzi în mod regulat, ceea ce se întâmplă în jur de o rudă apropiată & # 13.;  & # 13;  Cu această aplicație de pe telefonul dvs., puteți seta ceas Geogrile atunci când utilizatorul depășește limitele zonei stabilite, veți fi informat imediat & # 13.;  & # 13;  Indiferent de locul unde suntem în picioare, ceas ne dă poziția geografică permite să solicite ajutor și control al persoanei care transportă dispozitivul & # 13.;  & # 13;  Uita-te pe ecran indică: ora, zi a săptămânii, numărul de telefon, care ne-a contactat, puterea semnalului GSM, nivelul bateriei, numărul de pași luate.

Specificatii
Cod producator GPS2 czarno/srebrny
EAN 5906874848067
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert