Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

GU10 LED-bec, 230V, 2W

Cod : 738038
compara...
Descriere

Bec 30 LED-uri cu o bază GU10 este un înlocuitor perfect pentru lămpile cu halogen convenționale. Acest lucru reduce în mod semnificativ consumul de energie, ceea ce face ca cele mai multe becuri cu LED eficiente energetic pe piață. În corpuri de iluminat cu tehnologie LED toată energia furnizată este transformată în lumină. În plus, în tehnologia de LED-uri SMD 3528 (Surface Mount dispozitiv), care a fost utilizat în bec prezentat, cu LED-uri veți obține cu ușurință scăpa de izolat prin căldură locul de muncă și se lasă să se dispersia luminii la unghiuri mai mari. SMD LED-uri în prezent considerate a fi cele mai strălucitoare LED-uri de pe piață. Un alt avantaj al becurilor cu LED-uri este o viață lungă și faptul că acestea sunt rezistente la condiții meteorologice aspre și șocuri. Durata de viață a becurilor cu LED-uri este estimat la 50 000 de ore. Aceste caracteristici fac popularitatea acestor becuri este în creștere. Bec prezentat emite o lumină albă caldă cu o temperatură de 3000-3500 K.

Specificatii
Cod producator TF1
EAN 5900495163783
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.