Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Radio cu ceas sony IC-FC1TB

Cod : 699602
compara...
Descriere

caracteristici:     Două ceasuri de alarmă   Acest ceas de radio & nbsp; alarmă dublă. Astfel, perfect potrivit pentru cupluri.   & nbsp;   Dispozitiv convenabil   luminozitatea afișajului reglabil asigură lizibilitatea a ecranului, și de vară automată de timp, chiar o manipulare mai ușoară.   & nbsp;   baterie de rezervă   Reglare automată a timpului la prima pornire a păstra setarea ceasului în lipsa alimentării cu energie.   & nbsp;   Nici o sursă de alimentare nu este o problemă   Acest dispozitiv vă va trezi în & nbsp; în orice situație! Ceasul cu alarmă despre & nbsp; timp presetat chiar și fără putere.   & nbsp;   Tuner Analog AM / FM   Puteți găsi cu ușurință posturi de radio și bucuria de a asculta programul de radio preferat, indiferent de ora din zi sau noapte.   & nbsp;   Design elegant   Aspectul elegant, finisat cu ecran lucios ... Acest dispozitiv se va potrivi cu siguranță decorul dormitorului.   & nbsp;   Alarmă avansată   Gentle Wake prin creșterea volumului semnalului audio și & nbsp; funcția de amânare extensibil.

Specificatii
Cod producator IC-FC1TB
EAN 4905524962147
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.