Instalam produsele

 

Te bucuri de cumpărăturile făcute, fără nici o bătaie de cap în privința instalării acestora! Cu MELAROX, beneficiezi de servicii de instalare la domiciliu în baza următoarelor condiții și prevederi:

Acest serviciu este valabil doar pentru judetul Bistrița-Năsăud.

Păstrezi bonul fiscal sau factura produselor achiziționate. Serviciul de instalare la domiciliu se poate face numai pe baza acestei dovezi.

În cazul în care ai achiziționat mai multe produse identice, pentru care ai nevoie de serviciul de instalare, trebuie să te asiguri că, pe documentul fiscal eliberat, numărul de produse este egal cu numărul serviciilor de instalare.

Asigură-ne locul potrivit pentru montarea dispozitivelor și asigură-te că există acces rapid la utilitățile necesare, în funcție de specificul lucrării (electricitate, apă, gaz, semnal TV). Astfel, responsabilitatea alegerii locului de montaj și a eventualelor urmări este în mâinile tale.

Nu uita! În serviciul de instalare la domiciliu nu sunt incluse lucrările ulterioare (zugrăvire, zidărie sau modificări ale rețelelor de utilități: gaz, electricitate, apă, cablu TV).

Rapid și eficient: în maximum trei zile lucrătoare (calculate din ziua urmatoare achiziției produsului și serviciului de instalare) vei beneficia de serviciul de instalare la domiciliu.

Venim cu drag, oriunde! Pentru cei aflați în afara localității în care s-a facut achiziția serviciului de instalare, se va percepe un cost de deplasare de 1 LEU / KM + TVA.

Prețuri pentru serviciile de instalare:

  • Instalare mașină de spălat rufe / vase: 99,90 lei
  • Instalare hotă fără evacuare: 139,99 lei
  • Instalare hotă cu evacuare exterioară: 399,99 lei
  • Instalare Combină frigorifică / Side by side cu alimentare apă: 139,99 lei
  • Montaj aparat de aer condiționat 9000 - 12000 BTU: 329 lei
  • Montaj aparat de aer condiționat 18000 BTU: 369 lei
  • Montaj aparat de aer condiționat 22000 - 24000 BTU: 429 lei