Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Smartwatch garett Kids 5

Cod : 1661234
compara...
Descriere

SmartWatch Garett Copii 5 este un alt nou model de localizator GPS, cu un ecran tactil color. Cea mai importantă schimbare în acest model este un aparat foto încorporat și lanternă cu LED-uri. În plus, Copii 5 are un contor de timp, album foto, pentru a regla luminozitatea ecranului, două teme pentru a alege de la, jocul matematic & # 13;. & # 13; Niciodată nu vei întreba în cazul în care copilul este, ideal pentru copii Copii 5 și dorosłych.Garett este un ceas modern, care permite contactul permanent cu copilul și poziționarea actuală a copilului părintelui. Scopul este simplu - lasa copiii mai multă libertate în același timp, să nu pună în pericol siguranța lor și # 13;. & # 13; Pentru SmartWatch funcționarea corectă este necesar pentru a instala fila activă NanoSim fără un cod PIN, cu contul de încărcare sau de oferta abonament, încorporate on-line un pachet, cartela trebuie să funcționeze în toate rețea de frecvență (2G, 3G, 4G, LTE), trebuie să fie setat configurații APN & # 13;. toate setarile si configurarea ceasului face smartphone-mamă utilizând aplicațiile disponibile Google Play și din app Store, care este în limba poloneză, este liber și, datorită căreia putem vedea întotdeauna ceea ce face copilul dumneavoastră. Transmiterea telefonului are loc în două direcții, copilul-mamă și părinte-copil & # 13;. & # 13; Ultima versiune a sistemului de urmărire din ceas vă permite să monitorizeze dvs. copil, adult, în vârstă, turiști, etc. cu butonul SOS poate observa rapid pericolul unei rude apropiate, programat pentru a viziona ajutor & # 13;. & # 13; Garett Copii 5 are un microfon încorporat, astfel, în mod regulat, puteți auzi ce se întâmplă înconjurat dziecka.Dzięki aplicațiile pe telefon, puteți seta ceas geogrile atunci când utilizatorul depășește limitele zonei stabilite, veți fi informat imediat & # 13;. Indiferent de locul unde suntem în picioare, ceas ne oferă locația geografică, permite apel . sprijin și de control al persoanei care transportă dispozitivul & # 13; ceasul arată pe ecran: ora, zi a săptămânii, numărul de telefon, pe care contactați-ne, semnalului GSM, nivelul bateriei, numărul de pași luate & # 13;. Garett Kids 5 este solutia ideala pentru a oferi copilului mai moale cu control deplin asupra a ceea ce face el.

Specificatii
Cod producator 5906874848678
EAN 5906874848678
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert