Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Smartwatch garett Kids2

Cod : 1115941
compara...
Descriere

Garett Copii 2 este cel mai recent model de localizator GPS. Principalele avantaje ale noii versiuni este un ecran tactil și un ecran mai mare, o baterie mai puternică, mai bună poziționare pe hărți. Garett Kids2 este, de asemenea, mai bine proiectat, are curea mai bună și mai puternică de montare, acces mai ușor de instalat un Micro Sim & # 13;. & # 13; Niciodată nu vei întreba în cazul în care copilul dumneavoastră este ideal pentru copii și adulți. Garett Copii 2 este un ceas modern, permite contactul permanent cu copilul și poziționarea actuală a copilului părintelui. Scopul este simplu - lăsați copiii mai multă libertate în același timp, să nu pună în pericol siguranța lor și # 13; Pentru o funcționare corectă este necesar să smartphone Android sau iOS, aparținând societății-mamă.. transmisie de telefon are loc în două direcții, părinte-copil și părinte-copil. Cea mai recentă versiune de Tracker Clockwork permite monitorizarea copilului, pentru adulți, vârstnici, turiști, etc. & # 13; Cu butonul SOS se poate observa rapid pericolul unei rude apropiate, programat pentru a viziona ajutor & # 13;. < / br> & # 13; Garett copii 2 are un microfon încorporat, astfel, în mod regulat, puteți auzi ceea ce se întâmplă în mediul copilului dvs. & # 13;. cu această aplicație de pe telefonul dvs., puteți seta geogrile atunci când urmăriți depășește limitele zonei stabilite va fi informat imediat. Indiferent de locul unde suntem în picioare, ceas ne dă poziția geografică permite să solicite ajutor și control al persoanei care transportă dispozitivul & # 13;. & # 13; Uita-te pe ecran Aceasta indică: ora, data, numărul de telefon, pentru a ne contacta, puterea semnalului GSM, nivelul bateriei. Ceasul am pus cartela MicroSIM orice operator și numerele autorizate stabilite la care notificările vor fi trimise și care vor fi în măsură să facă apel la un card plasat în ceas & # 13;. Pentru SmartWatch funcționarea corectă este necesar pentru a instala un micro card SIM, fără un cod PIN, cu contul de încărcare sau de a oferi un abonament, pachet activat on-line & # 13;. toate setarile si configurarea ceasului face smartphone utilizând aplicația disponibilă pe Google Play și App Store, care este liber și, datorită cărora se poate verifica întotdeauna ceea ce fac . copilul nostru & # 13; Garett Kids 2 este solutia ideala pentru a oferi copilului mai moale cu control deplin asupra a ceea ce face el.

Specificatii
Cod producator 5906395193684
EAN 5906395193684
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.