Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Kit pentru seria de spălare sub presiune hidro sablare K (40)

Cod : 4861657
compara...
Descriere

Set pentru hidro-sablarea concepute pentru spalare cu presiune Karcher K2-K7 de înaltă calitate stabilite pentru hidro-sablare (șlefuire umedă) adaptate pentru utilizarea cu șaibe de presiune Karcher acasă seria K2-K7. verificați în mod ideal, în timp ce îndepărtarea petelor dificile de care nici măcar nu au rezistat substanțe chimice agresive. Lance echipat cu un conector de tip baioneta folosit în seria de spălare „K“. Exemple de utilizare: îndepărtarea straturilor groase de rugină, în special în crăpături și articulațiilor îndepărtarea vopselelor și lacurilor suduri de curățare curățarea suprafețelor din piatră Specificații: Presiune maximă: 160 bar debit maxim: 10 l / min Temperatura maximă: 60 ° C

Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert