Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Toner imprimanta asarto Kyocera toner Asarto TK8305K I 3050/3551 | negru

Cod : 4565561
compara...
Descriere

Produsele Asarto concepute pentru utilizarea eficientă a tonerului și a economisi bani.  Produsele Asarto au fizico-chimice și tehnice egală sau mai mare decât originalul. Acest lucru înseamnă că tonere Asarto vă permit să imprimați mai multe pagini decât cartușele originale. Într-adevăr, pulbere conțin mai mult decât produsele OEM.  Randamentul a fost examinat la 5% parte densitate.  Calitatea imprimării este bună, și fiabilitate ridicată a tonerului.  Asarto tonere sunt pe deplin compatibile cu dispozitivul la care sunt destinate. Utilizarea lor nu încalcă garanția OEM.  Mărci și numele de imprimante și cartușe incluse sunt mărci comerciale înregistrate ale acestora  producători. Acestea au fost folosite doar cu scop informativ.

Specificatii
Brand Asarto
Cod producator AS-LK8305B
EAN 5901741411221
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.