Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Lantern, ESD

Cod : 1678045
compara...
Descriere

& # 13; & # 13; „O dată la un moment dat acolo a trăit o prințesă foarte trist Ea a simțit atât de neiubit și nefericită, că totul în jurul ei a devenit gri și mort, până când toată țara era lipsită de. . culoare si bucurie poveste noastră începe atunci când un singur felinar, solitar a fost aprins într-un sat de la distanță ... „& # 13; & # 13; deveni vânt și să fie un felinar cer frumos, care poartă mesaj important de iubire de durată, restaurarea viață și de culoare în lumea din jurul tău. Descoperiți patru lumi frumoase, Asia-inspirat, fiecare cu o temă diferită, mediul înconjurător și arhitectură. Distribuiți culoare vibrantă, plină de bucurie în ținuturile moarte gri, trecând prin ea ca o lanternă emițătoare de lumină roșie & # 13;. & # 13; Efectele felinar lumina nu este doar schimbarea culorilor din lume, dar, de asemenea, produce o varietate de efecte aditivi, cum ar fi lanterne luminând altă parte, revigorarea animalelor și propulsarea morile de vânt. De referință succes total, întregul regat va fi plin de culoare și fericire se va întoarce în țara & # 13;. & # 13; & # 13; & # 13; Caracteristici joc: & # 13; transporta cu tine un mesaj de iubire de durată pentru patru lumi asiatice stilizate & # 13; Creați un minunat felinare de festival, aducând căldură și bucurie & # 13; muzică liniștitoare și liniștită sunete vă va însoți în călătoria după un norocos & # 13; Give pentru a devora experiență relaxantă, similară cu cea de colorat carte virtuală a atmosferei estetice & # 13; Suport pentru realitatea virtuală (Oculus Rift și HTC Vive) & # 13; & # 13;

Specificatii
Cod producator 5a01e8e9-9471-49ed-add8-a7577a007b78
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.