Livrarea comenzilor

Livrarea produselor:

Livrarea produselor se poate efectua într-un interval minim de 2 ore şi maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plata cu cardul).

Magazinul on-line melarox.ro pune la dispoziția utilizatorilor trei tipuri de livrare: Livrare prin curierat rapid, Livrare exclusiva prin echipa de livrari Melarox și opțiunea de ridicarea din showroom, în funcție de opțiunea clientului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul S.C MELA-ROX COM S.R.L va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.

S.C MELA-ROX COM S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii. La livrare este necesară semnătura de primire după verificarea conținutului pachetului în prezența reprezentantului firmei de curierat rapid sau a echipei de Livrare MELAROX. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de către S.C MELA-ROX COM S.R.L.

În perioada sărbătorilor de Paște, de Iarnă sau a evenimentului Black Friday, durata maximă de procesare a comenziilor poate crește.

Durata de livrare

Pentru produsele care sunt semnalizate in site "In stoc", termenul de livrare este de 24 - 48 ore lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.
Pentru produsele cu status "Disponibil", termenul de livrare este de 3 - maxim 7 zile lucratoare calculate de la confirmarea telefonică a comenzii.

Verificati integritatea produsului in prezenta curierului. Curierul are obligatia sa asiste la verificarea produsului daca i se solicita acest lucru. In caz contrar va rugam sa nu desfaceti coletul si sa ne anuntati. Reclamatii ulterioare plecarii curierului nu pot fi acceptate.
 
  • Este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice care au achizitionat produse din magazinul online www.melarox.ro
  • Puteti refuza comanda daca produsul nu se afla in stare perfecta din punct de vedere estetic
  • Ofera posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta
  • Taxele pentru returul produsului prin intermediul acestui serviciu sunt suportate de catre Melarox
 
Deschizi si decizi

“Deschizi si decizi” este un serviciu care se aplica tuturor produselor comercializate de Melarox. In momentul livrarii comenzii puteti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor. In cazul in care ati ales un produs deja expus in magazinele noastre acest serviciu nu se mai aplica. In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschideri coletului/ coletelor la livrare constatati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decideti refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, impliit a tuturor produselor livrate.

 
Poti refuza comanda

Daca in urma deschiderii coletului constatati ca produsul comandat nu se afla in stare perfecta de livrare si prezinta semne de lovire zgarieturi sau alte probleme de tip estetic puteti refuza comanda. Procedura de refuzare a comenzii are loc prin completarea unui proces verbal de constatare, de catre curier impreuna cu clientul

 
Completezi Procesul Verbal

Procesul Verbal de constatare se poate intocmi doar in prezenta curierului in momentul livrari, iar pentru plata in ramburs, inainte sau dupa ce ati achitat comanda, ulterior dupa ce curierul a plecat de la destinatie Procesul Verbal nu mai poate fi completat. Daca ati achitat comanda in avans si in urma deschiderii coletului ati decis returnarea produsului, suma achitata in avans va fi restituita in cont in cel mai scurt timp. In cazul returului prin intermediul serviciului “Deschizi si decizi” taxele de transport sunt suportate de catre Melarox

Livrarea produselor:

1.1. Livrarea produselor se poate efectua într-un interval minim de 2 ore şi maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plată cu cardul).

1.2. Magazinul on-line melarox.ro pune la dispoziția Utilizatorilor trei tipuri de livrare: Livrare prin curierat rapid, Livrare exclusivă prin echipa de livrări Melarox și opțiunea de ridicarea din showroom, în funcție de opțiunea clientului.

1.3. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

1.4. Vânzătorul S.C MELA-ROX COM S.R.L va efectua livrarea Bunurilor și Servicilor numai pe teritoriul Romaniei.

1.5. S.C MELA-ROX COM S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

1.6. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii. La livrare este necesară semnătura de primire a Clientului după verificarea conținutului pachetului în prezența reprezentantului firmei de curierat rapid sau a echipei de Livrare MELAROX. Orice reclamație ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de către S.C MELA-ROX COM S.R.L.

1.7. În perioada sărbătorilor de Paște, de Iarnă sau a evenimentului Black Friday, durata maximă de procesare a comenziilor poate crește.

Livrarea pana la usa

Pentru ca tu sa nu ai nici o grija dupa ce ai cumparat de la noi, iti aducem produsele pana la usa.