Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

LTO Ultrium-6 Int 6250 Tape (EH969A)

Cod : 603526
compara...
Descriere

unități de bandă LTO reprezintă o tehnologie LTO-șase generație capabilă să stocheze max. 6,25 TB pe bandă, funcția HP TapeAssure pentru criptare hardware de gestionare a datelor și a sistemului HP StoreOpen LTFS care asigură ușurința în utilizare și performanțe remarcabile. Cu soluția HP clienții TapeAssure pot fi siguri că datele lor este în siguranță prin monitorizarea utilizării de antrenare & oacute și în mass-media și oacute, w, eficiența operațională și durabilitatea informației condiții / Drive & oacute și în mass-media și oacute; în. criptare hardware a datelor folosind 256-bit AES protocol de criptare oferă protecție ușor de utilizat, a datelor cele mai sensibile și pentru a preveni accesul neautorizat la casetele. Sistem de fișiere liniar & oacute, în banda (LTFS) este un format deschis pentru stocarea de date pe bandă, astfel încât unghiul & oacute; rem LTO-5 și LTO-6 sunt supuse descriere automate și se bazează pe fișiere. Cu rate de date de până la 400 MB / s, soluția dezvoltată de HP Data Rate de potrivire mai mare optimizează performanța de potrivire a vitezei sistemului gazdă pentru a transmite date de la unitatea & oacute, în, oferind astfel cele mai mari casetele de performanță.

Specificatii
Cod producator EH969A
EAN 5711045687969
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.