9/9

Masina de spalat rufe Gorenje Simplicity WS62SY2B SLIM, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Negru

WS62SY2B
Masina de spalat rufe Gorenje Simplicity WS62SY2B SLIM, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Negru
Hover on image to enlarge
Livrare intre 24-48 h.
1773.45 lei
TVA si Taxa verde incluse Adauga Extragarantie
CUMPARA CU 1 CLICK
Brand:GORENJE Capacitate (kg):6 Clasa de eficienta:A+++ Culoare:Negru Dimensiuni (I x L x A) cm:85x60x44 Resigilate:No Slim:Yes Viteză de centrifugare (rpm):1200
Livrare Rapida
Optiuni de plata
De ce Melarox?

Garantie 24 de luniGarantie 24 de luni

Produse originaleProduse originale

14 zile drept de retur14 zile drept de retur

Plata in ratePlata in rate

Cel mai bun pretCel mai bun pret

Descriere produs
TotalWeightControl


Rezultate superioare, indiferent de cantitatea de rufe


Senzorul ajustează toți parametrii de spălare la cantitatea de rufe din tambur. Acest lucru duce la un consum optim de apă și energie, la o spălare de mai scurtă durată și mai silențioasă. Rufele dintr-un coș, indiferent cât de mare, vor fi curate și frumos mirositoare.


 
SpaDrum


Îngrijire completă


Tamburul SensoCare este făcut din cel mai calitativ oțel inoxidabil, cu o suprafață extrem de netedă. Astfel, rufele sunt spălate, clătite și stoarse, fără a fi deteriorate.


 
SterilTub


Soluția pentru rufe frumos mirositoare


Acest program se asigură că interiorul mașinii de spălat rămâne perfect curat și steril, conferindu-le rufelor un miros plăcut. Spălarea cu detergent pudră la temperaturi scăzute poate crea condițiile ideale pentru dezvoltarea bacteriilor, ce le pot imprima rufelor dumneavoastră un miros urât. Funcția SterilTub se activează cu tamburul gol și elimină bacteriile din interiorul mașinii.


 
AquaStop


Pericol de inundare - zero


Sistemul de siguranță închide automat alimentarea cu apă a furtunului mașinii în caz de scurgeri, pentru a preveni inundarea. Popmpa scoate automat apa rămasă în tambur prin furtunul de descărcare. Astfel, mașina de spălat poate fi lăsată să meargă nesupravegheată, fără teama inundării. Modelele cele mai noi au un senzor special instalat în partea inferioară a mașinii de spălat. În caz de scurgeri, senzorul va opri automat alimentarea cu apă a dispozitivului.


 
DuraHeat


Încălzire sigură și durabilă


Încălzitorul cu un design nou și îmbunătățit include un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii. Acest lucru extinde durata de viață și face operarea mașinii de spălat mai sigură.


 
Sistemul de economisire a detergentului (DSS)Maşinile de spălat Gorenje sunt echipate cu un sistem special, ecologic, care previne pierderea detergnetului atunci când se face alimentarea cu apă. Astfel veţi ecomisi cu până la 20% din costurile pentru detergent şi veţi proteja mediul înconjurător.Specificatii

Brand:
GORENJE
Capacitate (kg):
  • 6
Clasa de eficienta:
  • A+++
Culoare:
  • Negru
Dimensiuni (I x L x A) cm:
  • 85x60x44
Resigilate:
  • No
Slim:
  • Yes
Viteză de centrifugare (rpm):
  • 1200
Opinii Clienti

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare