Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Accesoriu audio-video maclean Mast antena de satelit 28cm (MCTV-792)

Cod : 804245
compara...
Descriere

suport universal, se potrivește în orice tip de antene de antenă satelitarnych.Uchwyt MCTV-792 este un atașament robust și versatil pentru orice tip de satelit și antene terestre. Cu varianta din oțel galvanizat, mânerul este rezistent la coroziune și alte reacții chimice în mediul înconjurător. Conceput pentru a fi montate pe fațadă & # 13.;  Tubul a fost astupat cu capac din plastic. Grosimea bazei mânerului este fabricat din oțel galvanizat de 3 mm, ceea ce o face mai puternică decât uchwytów.Dodatkowo competitivă pentru a facilita montarea găuri ale suportului oval au fost forate, astfel încât să puteți monta cu precizie și reglați mânerul pentru elewacji.UNIWERSALNY Mâner pentru antena antena de satelit de antena de 28cm MACLEAN MCTV- 792 (41673) produsele noastre sunt noi si provin direct de la producător. Ele sunt ambalate în ambalajul original cu toate accesoriile, care adauga producator. Toate produsele oferite la licitațiile noastre sunt acoperite de un 24 luni gwarancją.Maclean este lider de piață la nivel mondial în cabluri de specialitate, accesorii si home cinema, sisteme hi-fi și conexiuni PC. poziția pe piață a companiei a fost construit de peste 10 ani. Fiecare produs este creat de un grup de designeri care, prin cunoștințele și abilitățile lor de a crea ceva extraordinar, la fel ca în cazul acestui mâner konwertera.Uniwersalny se potrivește în orice tip de antene satelitarnych.Produkt Maclean brand de renume, garantează cea mai înaltă antenă jakość.Uchwyt MCTV-792 este un robust și montare universal pentru toate tipurile de satelit și antene terestre. Cu varianta din oțel galvanizat, mânerul este rezistent la coroziune și alte reacții chimice în mediul înconjurător. Conceput pentru a fi montate pe fațadă & # 13.;  - Grosimea bazei titularului: 3mm- Fabricat titularului de înaltă calitate MaterialScience ocynkowany- departe de înălțimea peretelui 28cm- țevii ascendente 28cm- O 38mm- Contrapanou: 150x150mm- gauri 4 x 20mm x 10mm- capac din plastic pentru 1 bucata

Specificatii
Cod producator MCTV-792
EAN 5902211101574
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.