Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Memorie USB Transcend Jetflash 700 16GB USB 3.0 neagra

Cod : 363235
compara...
Descriere

Transcend este un adevărat specialist în soluții de stocare și este în sensul larg al câmpului. Producator a început aventura lui în 1988, fondat de Chung-Won Shu Taiwan. Astăzi, este un adevarat gigant cu birouri în 14 țări diferite din lume și un departament de cercetare și dezvoltare foarte mare. Este acest departament a permis companiei Transcend iasă în evidență brusc în sus și să câștige pentru ei înșiși o bucată destul de bună pe piața mondială. Oferta producătorului poate găsi, printre altele, un card de memorie la celule și camerele de luat vederi, USB drive-uri USB discuri externe magnetice și flash, SSD-urile rapide interne, DRAM pe desktop, jocuri, RAM pentru laptop-uri și corectarea erorilor de server, cititoare de carduri de memorie, auto de inregistrare video, DVD la televizor folosind unități flash USB sau de rețea corporativă, chiar fără fir sau domowej.Dane Specificatii: dispozitiv de tip unitate flash USB (stick de memorie) Transferul de date între calculatoare diferite Scop / laptop-uri. stick de memorie poate fi de asemenea folosit pentru a face o copie de siguranță a datelor importante pe care nu vrem să-și piardă ca urmare a aplicării awarii.Opcjonalne neprevăzute - unitate flash prezentat poate fi de asemenea conectat la unele routere de rețea cu ieșire USB, care poate servi ca o unitate de rețea partajată între mai mulți utilizatori. Acest lucru permite o modalitate simplă și rapidă de a transfera date între komputerami.Podłączenie prin portul USB (standard la orice PC sau notebook-uri normale)  tehnica de înregistrare de memorie flash  Acesta funcționează perfect, printre altele Windows XP, Vista, 7; Linux de la 2.4.2, până la MacOS 9.0  Capacitate unitate flash de 16 GB  viteză  Citiți date de până la 75 MB / s  Stoca până la 12 MB / s  Dimensiuni unitate flash (lățime x adâncime x înălțime) 20 x 70 x 9 mm  Greutate 10 g

Specificatii
Cod producator TS16GJF700
EAN 760557819455
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.