Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Network Storage Thecus N6850, 6 Bay

Cod : 492027
compara...
Descriere

Acronis True Image


Thecus s-a intrecut pe sine cu software-ul avansat pentru copii de siguranta Acronis. Asigurati-va toate datele folosind optiunea ”Protectie cu un singur click” sau alegeti doar fisierele cele mai importante. Acronis prezinta o interfata ingenioasa, un aspect prietenos cu utilizatorul si caracteristici extinse pentru pastrarea in siguranta a datelor dvs.

 

Multiple RAID


Atunci cand vine vorba de administrarea datelor, dispozitivul NAS Thecus va ofera libertate deplina. Creati multiple volume RAID, fiecare dintre acestea suportand diverse module, inclusiv RAID 0, 1, 5, 6, 10 si JBOD pentru asigurarea echilibrului dintre performanta si protectia datelor. In cazul in care are loc o defectiune a hard-ului, este simplu de schimbat, gratie migrarii si expansiunii RAID online, functiei hot spare (”asteptare activa”) si auto rebuild (”reconstructie automata”).

 

Sisteme de fisiere multiple


Suporta sisteme de fisiere multiple, inclusiv EXT3, EXT4 si XFS, oferind dispozitivului NAS Thecus flexibilitatea de a gestiona numeroase tipuri de medii.

 

Provizionare dinamica iSCSI


Exploatati-va la maximum spatiul de stocare cu ajutorul vitezei extraordinare a iSCSI si al eficientei provizionarii dinamice a iSCSI. Conectati-va prin iSCSI pentru a beneficia de cele mai rapide rate de transfer disponibile si lasati in urma spatiul de pe disc irosit, folosind functia de stocare flexibila a provizionarii dinamice.

 

Conectivitate iOS/Android


In lumea moderna in care traim, nimic nu este mai important decat posibilitatea de a va accesa datele de oriunde. Cu ajutorul aplicatiei T-OnTheGo si al Tabloului de bord (Dashboard) Thecus, puteti administra dispozitivul dvs. NAS si puteti incarca / descarca / reda in timp real date de pe dispozitivul NAS, folosind un dispozitiv mobil de tip iOS sau Android.

 

Rsync


Crearea unei copii de siguranta a datelor dvs. este extrem de necesara, iar fiecare dintre noi are nevoi specifice atunci cand vine vorba de stocare. Functia Rsync oferita de Thecus confera utilizatorilor o flexibilitate extraordinara, avand posibilitatea de salvare a datelor la distanta, un planificator flexibil si stabilitatea transferului in cadrul Linux.

 

User Quotas


Distribuiti capacitatea masiva de stocare a unui dispozitiv NAS Thecus intre multiplii utilizatori. Indiferent daca exista 2 sau 100 de utilizatori, User Quota faciliteaza repartizarea si administrarea spatiului de pe disc.

 

Locas PCI-e (componenta periferica de interconectare expres)


Produsele NAS Thecus sunt pregatite pentru o serie de tehnologii emergente. Prin intermediul locasului PCI-e incorporat, cei care le utilizeaza in interes profesional pot adauga un adaptor pentru Ethernet de 10G pentru viteze de transfer ultrasonice, sau un card-adaptor USB 3.0, pentru a se bucura de conectivitate de ultima ora.

Specificatii
EAN 4712505093307
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.