Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Originile Ieri, ESD

Cod : 4020996
compara...
Descriere

& # 13;  Campania spune povestea soarta eroului bine-cunoscut al secțiunii anterioare pe nume John Ieri. Povestea are loc în două direcții și ne permite să urmărim evenimentele care au loc atât în ​​prezent cât și în zilele Inchizitiei spaniole. În ceea ce privește mecanismele de joc soluții Ieri Origins este o continuare directă a predecesorului său & # 13.;  Ai un adevărat joc clasic aventură point-n-click, în care în principal de explorare a site-ului, discuțiile cu NPC-uri, colectarea de obiecte și rezolvarea puzzle-uri. Pentru jucătorii mai puțin experimentați preparate sistem sfaturi utile. Originile Ieri nu utilizează elemente din jocurile anterioare studiouri & # 13.;  Pentru că este primul joc din acquis-ul Pendulo, care a fost făcută în toate cele trei dimensiuni. Conversia la 3D, cu toate acestea, nu a avut loc în detrimentul frumuseții și tot jocul este menținut în continuare stilul de desen animat strâmt & # 13.;  & # 13;  & # 13;  Joc Caracteristici: - poveste bogat, stabilit în două perioade historycznych.- joc dezvoltat în 3D, oferind un sistem complet nou de efecte vizuale, menținând în același timp unic jocuri stil artistic Pendulo.- a dezvoltat un nou motor de fizyczny.- de 25 de caractere pe care un jucător poate interakcje.- vin într-o varietate de 10 oportunitate lokacji- diferite de a vizita mai multe țări, în diferite perioade ale istoriei lor. (Franța, Spania, SUA, Anglia, Țările de Jos și altele) & # 13;  & # 13;

Specificatii
Cod producator 10000030539003
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.