Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Pasta Termica ARCTIC MX-4, 20g, 2019 Edition, Gri

Cod : 503384
compara...
Descriere

Arctic, cunoscut anterior ca Arctic Cooling a fost infiintata in anul 2001, în Elveția, în cazul în care mai mulți ingineri observat că creșterea puterii de calcul în mod constant asociată cu creșterea căldurii emanate de acestea. Răcirea normală a dat mai rău face față cu această problemă, și de multe ori a mers ca un vechi aspiratoare, atât de mult timp stând la calculator a devenit de nesuportat. Misiunea companiei este de a oferi cele mai bune produse pentru prețul cel mai accesibil. Datorită o mulțime de marca Arctic Cooling bate de multe ori competiția, care este de două ori mai scumpă. Este regiunea arctică are multe brevete pentru a reduce la tăcere fanii, pentru a reduce vibrațiile în computer sau utilizați conducte de căldură din cupru cu chiuvete de căldură, procesoare și plăci grafice. În istoria sa într-un timp foarte scurt Arctica a fost un brand plăcut în industria de calculatoare a fost din cauza statisticilor de calitate foarte bună și posibilitățile împărțit la prețul. Astăzi, compania are birouri în SUA și Honk Kong, și oferă afectează din ce în ce alte industrii, în cazul în care misiunea principală este de a continua să dea soluții de înaltă calitate la un cenie.Dane accesibil Specificatii:  Nume produs: Arctic MX-4  EAN: 0872767004078  Cod: ORACO-MX40101-RO  Conceput pentru a stabili o unsoare termică între procesorul de bază și radiatorul (răcire), pentru a încălzi cu acuratețe respingerea de la CPU la radiatorul de răcire  Capacitate 20 g  Detalii tehnice  Conductivitatea termică 8,5 W / m · K  viscozitate 850  Greutate și dimensiuni  20 g  culoare  alb

Specificatii
Brand Arctic
Cod producator ORACOMX40101GB
EAN 872767004078
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.