9/9

Rasnita cafea MPM MMK-01, 120W, 70g, Negru

MPM MMK-01
Rasnita cafea MPM MMK-01, 120W, 70g, Negru
Hover on image to enlarge
Livrare intre 24-48 h.
189.00 lei
TVA si Taxa verde incluse Adauga Extragarantie
CUMPARA CU 1 CLICK
Brand:MPM Capacitate (g):70 Culoare:Negru Putere (W):120 Resigilate:No
Livrare Rapida
Optiuni de plata
De ce Melarox?

Garantie 24 de luniGarantie 24 de luni

Produse originaleProduse originale

14 zile drept de retur14 zile drept de retur

Plata in ratePlata in rate

Cel mai bun pretCel mai bun pret

Descriere produs

ZASS GmbH fondată în 1982 Germania, cu sediul în Karlsruhe, este una din cele mai mari producătoare de produse electrocasnice, în special a aparatelelor de încălzit şi a fiarelor de călcat - ZASS® deţine la ora actuală 15% din producţia mondială de radiatoare electrice cu ulei. În anul 2002 firma ZASS® Germany s-a situat printre primii 2 producări mondiali de radiatoare electrice cu ulei.
Produsele cu marca ZASS® Germany au calitatea atestată după cele mai exigente standarde mondiale în domeniu: UL ( USA), VDE, GS şi TUV (Germania), CE (Europa), KEMA şi KEUR (Olanda), CSA ( Canada), BEAP (Anglia), ASA ( Australia), etc. Este evident faptul că obţinerea acestor produse, în acord cu exigenţele standardelor internaţionale, este rezultatul unui management competitiv, cu mare deschidere şi aplicare spre cercetare, dezvoltare şi asigurare a calităţii. Produsele sunt realizate în 2 fabrici, una în care se produc doar radiatoare electrice cu ulei, cealaltă pentru restul produselor.


ZASS GERMANY - WORLDWIDE COMFORT


   Misiunea, orientările şi intenţiile organizaţiei sunt sintetizate prin următoarele    puncte:  • să ofere clienţilor produse electrocasnice de calitate superioară.

  • să asigure utilizatorilor servicii de calitate post-cumpărare: service pentru produse în perioada de garanţie şi post garanţie, consumabile şi piese de schimb originale.

  • să fie o prezenţă activă, inovatoare şi lansatoare de provocări pe piaţa de electrocasnice a României

  • să fie în permanenţă numărul 1 în România la vânzările cantitative de fiare de călcat şi de radiatoare electrice cu ulei.

  • ideea generală a consumatorilor despre mărcile şi serviciile noastre să fie "produse de calitate la preţuri competitive".


Specificatii

Brand:
MPM
Capacitate (g):
  • 70
Culoare:
  • Negru
Putere (W):
  • 120
Resigilate:
  • No
Opinii Clienti

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare