Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Scanner canon DR-Fi C225W - (9707B003AA)

Cod : 704752
compara...
Descriere

Canon DR-C225W   Scanner Wi-Fi permite conectivitate wireless în birouri, puncte de vânzare cu amănuntul și acasă.   DR-C225W are încorporat un modul Wi-Fi, kt & oacute; orez permite scanarea fără fir de la oacute mobil &, în Mobile & oacute, rkowych, Tablet & oacute și Computer & oacute; în. Este solutia perfecta pentru partajarea în domeniul OS și oacute b care lucrează în birouri, înregistrarea documentelor la punctele de vânzare și de utilizare a scanerului și oacute, în casele.     Beneficii     Scanarea prin Wi-Fi Computer & oacute, PC și Mac, dispozitive iOS și dispozitive Android   dimensiuni foarte mici, datorită calea de alimentare unic de J-profilate   O scanare rapidă prin Wi-Fi, până la 50 imagine & oacute; w / min   Pachet software complet pentru nevoile dumneavoastra de scanare   Caracteristici avansate de imagistica   Scanarea necomplicate cu caracteristici intuitive       & nbsp;           CaptureOnTouch   Pictogramele de pe bază de interfață software CaptureOnTouch, kt & oacute, orez ghidează utilizatorul prin etapele de proceduri, scanare este mai simplă și mai intuitivă. caracteristici îmbunătățite oferă utilizatorului un puternic, dar ușor de utilizat opțiunile de scanare și de editare a documentului și oacute; în. În software-ul complet automat modul CaptureOnTouch selectează automat setările de scanare optime, pe baza conținutului documentului.       Software simplifică sarcina   DR-C225W vine cu un set mare de software gata de utilizare, kt & oacute; re creștere a productivității pe un computer desktop. Kit-ul include aplicații BizCard, PaperPort (Win), OmniPage, eCopy PDF Pro Office și PageManager (Mac). În plus, puteți crește performanța prin utilizarea de plug-in-uri suplimentare pentru servicii & oacute, SharePoint, Evernote, SugarSync, onedrive, Google Drive & trade; și Dropbox.           Scanare rapidă, versatil   Pentru a permite echipelor să lucreze mai repede, DR-C225W acceptă scanarea duplex rapidă până rata de 50 imagine & oacute; W / min în Wi-Fi & Sup1;. alimentator automat de documente & oacute, în 30 de coli, echipat cu ultrasunete de detecție de descărcare d & oacute; coli ch amestecat fiabil pachet de prelucrare a documentelor & oacute; în. Posibilitatea de a alege calea de alimentare facilitează scanarea unei dovezi & oacute, imaginea personală și hârtia cu o lungime de 3 m       Mobile CaptureOnTouch   Această aplicație gratuită pentru dispozitive mobile vă permite să scanați un set de & oacute, în document și oacute, în mod direct la telefon / tabletă. Acesta include caracteristici avansate de formare a imaginii, cum ar fi detectarea automată a dimensiunii, corectarea asimetriilor și îndepărtarea pagină goală.           & nbsp;

Specificatii
Brand Canon
Cod producator 9707B003AA
EAN 4528472108476
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.