9/9

Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre C40-30 All-In-One 21 cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 21.5" Full HD, Touchscreen, 4GB, 1TB, DVD-RW, Wi-Fi, Free DOS, Black

Lenovo IdeaCentre C40-30
-9%
Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre C40-30 All-In-One 21 cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 21.5
Hover on image to enlarge
Livrare intre 24-48 h.
2728.95 lei
2999.00 lei
TVA si Taxa verde incluse Adauga Extragarantie
CUMPARA CU 1 CLICK
Brand:Lenovo Capacitate:1 TB Chipset video:Intel Diagonala (inch):Alte dimensiuni Memorie Video:4GB Model placă video:Intel® HD Graphics 5500 Model procesor:Intel Core i3 Monitor:Touchscreen Mouse:Yes Porturi:2 x USB 3.0<br> Resigilate:No Tastatură:Yes Tip Produs:All-In-One
Livrare Rapida
Optiuni de plata
De ce Melarox?

Garantie 24 de luniGarantie 24 de luni

Produse originaleProduse originale

14 zile drept de retur14 zile drept de retur

Plata in ratePlata in rate

Cel mai bun pretCel mai bun pret

Descriere produs

Procesoare Intel® Core™ de a patra generație


Cu până la 10% mai multă putere de procesare, procesoarele Intel® Core™ de a 4-a generație oferă o performanță mai rapidă. Acestea pot să vă protejeze și contra furtului de identitate sau să asigure accesul securizat la rețeaua proprie, folosind funcționalitățile de securitate incluse.

Ecran multitouch în 10 puncte (opțional)


Interacționați cu C40 folosind gesturi simple și intuitive direct pe ecranul multitouch HD în 10 puncte, de 21,5” – optimizat pentru Windows 8. Tehnologia sa multitouch avansată oferă o experiență tactilă superioară și timp de răspuns mai rapid.

Design all-in-one pentru economisirea spațiului


Acest echipament all-in-one de 21,5” ocupă surprinzător de puțin spațiu pe birou sau pe masă. Unitatea beneficiază de o gestionare ordonată a cablurilor și este disponibilă în două culori, cu un suport metalic suplu în V.

Placă video discretă opțională


Placa video discretă, componenta DVD citire/scriere integrată, boxele stereo cu Dolby® Advanced Audio™ și intrarea opțională HDMI oferă imagini clare și un sunet impresionant, pentru o experiență de divertisment mai bogată și mai satisfăcătoare, chiar la dvs. acasă.

Tastatură wireless AccuType


Cu un aspect modern, tastatura AccuType are taste ergonomice izolate care permit o experiență de tastare mai plăcută, spațioasă, confortabilă și precisă decât designurile standard de tastatură.

Memorie și capacitate de stocare amplă


Cu până la 2 TB de spațiu de stocare pe HDD, nu va trebui să vă faceți griji în privința păstrării tuturor datelor, videoclipurilor, muzicii sau fotografiilor. În plus, cu o memorie de până la 8 GB, dispozitivul C40 este ideal pentru a efectua mai multe activități în același timp.

Lenovo Assistant


Beneficiați de o curățare simplă a fișierelor și de gestionarea conexiunii la rețea cu această interfață simplu de utilizat.

Aplicația Lenovo Rescue System


Faceți backup rapid și ușor și recuperați fișierele de sistem, aplicațiile, driverele și fișierele de utilizator.

USB 3.0 SuperSpeed


De până la de 10 ori mai rapidă decât tehnologiile USB anterioare, tehnologia USB 3.0 SuperSpeed permite transferarea rapidă a datelor între PC și alte dispozitive.

PC all-in-one Lenovo C40PC all-in-one Lenovo C40

Specificatii

Brand:
Lenovo
Capacitate:
 • 1 TB
Chipset video:
 • Intel
Diagonala (inch):
 • Alte dimensiuni
Memorie Video:
 • 4GB
Model placă video:
 • Intel® HD Graphics 5500
Model procesor:
 • Intel Core i3
Monitor:
 • Touchscreen
Mouse:
 • Yes
Porturi:
 • 2 x USB 3.0<br>
Resigilate:
 • No
Tastatură:
 • Yes
Tip Produs:
 • All-In-One
Opinii Clienti

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse similare