Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Husa telefon spigen sgp SPIGEN CRYSTAL HYBRID IPHONE XR CRYSTAL CLEAR

Cod : 5026131
compara...
Descriere

Delicat și extrem de durabil, acest lucru este Crystal Hybrid. Cazul a făcut din combinarea a două materiale complementare - amortizare si policarbonat TPU armare. Odată cu construcția unui caz din două părți oferă o protecție de încredere atât pentru dispozitivul de la zgârieturi precum și căderi grave. Acest model este o tehnologie „pe pernă de aer Corners“, care crește scara de colțuri de amortizare ale telefonului în timpul căderii. Carcasa este subțire, perfect potrivite, pe deplin funcțional și nu restricționează accesul la interfața și porturile urządzenia.Crystal Cooperative Oncology Hybrid a fost testat și este certificat MIL-STD 810G 516.6, ceea ce înseamnă că se încadrează 26 de ori de la o înălțime de 2 produse metrów.Wszystkie sunt Spigen testat pentru rezistența la abraziune și aliniere precisă, pentru a asigura o calitate inalta etui.CECHY PRODUCT - 100% Oryginalny- Elegancki- tocmai materialelor compozite- compozit wykonany- creat asigură o protecție eficientă împotriva zgârieturilor și a upadkami- standard militar drop-test ( MIL STD 810G 516.6) - ideal dopasowany- complet funkcjonalny- să nu restricționeze accesul la porturile zewnętrznych- Ușor de instalat și de demontażu- Ambalat in opakowanieZESTAW original, INCLUDE: 1 x Crystal cauza Spigen HybridDelikatny și extrem de durabil, acest lucru este Crystal Hybrid. Cazul a făcut din combinarea a două materiale complementare - amortizare si policarbonat TPU armare. Odată cu construcția unui caz din două părți oferă o protecție de încredere atât pentru dispozitivul de la zgârieturi precum și căderi grave. Acest model este o tehnologie „pe pernă de aer Corners“, care crește scara de colțuri de amortizare ale telefonului în timpul căderii. Carcasa este subțire, perfect potrivite, pe deplin funcțional și nu restricționează accesul la interfața și porturile urządzenia.Crystal Cooperative Oncology Hybrid a fost testat și este certificat MIL-STD 810G 516.6, ceea ce înseamnă că se încadrează 26 de ori de la o înălțime de 2 produse metrów.Wszystkie sunt Spigen testat pentru rezistența la abraziune și aliniere precisă, pentru a asigura o calitate inalta etui.CECHY PRODUCT - 100% Oryginalny- Elegancki- tocmai materialelor compozite- compozit wykonany- creat asigură o protecție eficientă împotriva zgârieturilor și a upadkami- standard militar drop-test ( MIL STD 810G 516.6) - ideal dopasowany- complet funkcjonalny- să nu restricționeze accesul la porturile zewnętrznych- Ușor de instalat și de demontażu- Ambalat in opakowanieZESTAW original, INCLUDE: 1 x Crystal cauza Spigen Hybrid

Specificatii
Cod producator 064CS25150
EAN 8809613766448
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 0371 787878
Email: comenzi@melarox.ro
inregistreaza-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Melarox
designed by headstart.ro
www.price.ro - your shopping expert